Simkuring hoyong ngabebaskeun Afrika tapi urang ngalakukeun sagalana iwal naon bener diperlukeun pikeun

Urang boga hak ngarobah pikiran-Na,
Urang boga hak ngarobah pikiran.

Ieu barudak urang, ieu téh masa depan Afrika.

Nalika kuring nitenan aranjeunna ngumbara salila libur, salila weekends jeung mangsa libur panas, abdi ngabejaan sorangan; Kami rek ngabebaskeun Afrika tapi urang ngalakukeun sagalana iwal naon bener diperlukeun pikeun ngalakukeun. Simkuring hoyong meunang ka luhur tapi urang nolak mimitian jam handap

Sumuhun barudak urang, aranjeunna leuwih generasi salajengna. Tapi Alas, salah henteu sadar.
Naon kapentingan jalma paling nyaeta urang kedah kaluar tina CFAF nu
Éta nu urang kudu ninggalkeun agama
Éta nu urang kedah ... .., urang kedah ......
Urang rék ninggalkeun CFA, tapi urang teu boga hiji teori sorangan duit ka kami!
Urang rék ninggalkeun agama budak, tapi mun mana?
The mahluk manusa perlu percanten hal bisa saimbang.
Ieu pohara penting!

Samentara éta, kids urang, harta karun urang anu ngan meunang imbeciliser ku sistem.

Urang kedah ngamimitian ti mimiti,
Urang kudu cageur barudak ieu sabab masih salvageable dina umur nu

Inget:
Dina kalahiran, kami kapal kosong sarta nyandak bentuk tina kapang nu sakola di tempat kami!

Tingali di kids ieu, maranéhna terang keur paling aya jembatan Mirabeau di Perancis tapi teu terang yen aya hiji sasak ngaliwatan Dibamba.
Aranjeunna terang urang tiasa maca, nyarita jeung nulis basa Perancis, Inggris, Cina, Yunani tapi nu reuwas nalika kami ngabejaan aranjeunna bisa nulis, nyarita jeung maca medumba'a ghomala'a, nu 'ewondo manguisa nu efe'e fe'e jsb

Aranjeunna teu terang yen urang tiasa ngajelaskeun basa sorangan.
Éta kumaha kami diangkat jeung ieu di atikan sarua ieu kami ngirimkeun barudak urang!
Eta moal bisa leumpang, eta iyeu moal jalan mun!

Isukan téh Minggu, aranjeunna sadayana bakal balik ka garéja lantaran nyaho eta teh imah Allah jeung diajar aya Yesus tangtu maot pikeun dosa-dosa urang jeung ku maot na jadian Na anjeunna disimpen kami, kami kalah! (salah No nanya nu anjeunna disimpen kami tina naon?)

Lalaki Afrika nyaéta lalaki spiritual
Ku kituna, budak ieu terang yen gareja ieu imah Allah, aranjeunna buka na aranjeunna percanten!
Ieu aub enormously ancur kasadaran barudak ieu. Sarta kami anu Mayar hargana kiwari.

Ieu barudak urang,
Ngajarkeun eta sajarah glorious Afrika,
Éta kudu nyaho yen urang boga kaliwat glorious ti Pharaonic Mesir.
Urang kedah naekeun kasadaran barudak ieu!

Butuh program nyata ajaran #humanités_classiques_africaines

Salila libur barudak urang ngumbara
Salila libur panas éta sami

Kusabab eta kudu dimimitian di handap,
Mun kuring mutuskeun pikeun ngatur kursus bahasa salila weekends, libur jeung libur utama lamun barudak urang bisa datang sarta diajar nerangkeun basa urang sorangan, sabaraha kolotna bakal daék ngirim barudak maranéhanana?

Sabaraha jalma bisa datang sarta ngajar kursus haratis?
Naon lembaga jawab bisa nginjeumkeun kami sakola lokal na anu bakal ngawula ngémbarkeun ieu?

Dina pondok, dulur hayang robah, tapi taya sahijieun hayang ngarobah! Ayeuna, urang kudu katuhu bisa aub unggal tuntas mun indung bumi urang regains urut kamulyaan na!

Ngan persatuan urang bakal nyieun urang kuat.
Jalma bisa ngabantu urang iwal Sunan Gunung Djati

Éta truism a!

Nzinga Kimpa Vita Koudjou
(Menteri Decolonization)

Ngarasakeun database of leuwih 2 2 000 sarta datang:

Ningkatkeun pisibilitas anjeun dina tingkat nasional jeung internasional

Ngakibatkeun kampanye anjeun dina Internet, jaringan komunikasi panggedéna

Naekeun Usaha anjeun

Masangkeun Iklan anjeun ti 5 000 CFA

Kontak: 000 237 698 11 70 14 / 672 47 11 29

Surat: contact@lewouri.info

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://lewouri.info/nous-voulons-liberer-lafrique-mais-nous-faisons-tout-sauf-ce-quil-faut-reellement-faire/