Ieu presents Tadashi Yanai, lalaki richest di Jepang sarta pangadeg Uniqlo

Tadashi Yanai dibuka toko Uniqlo kahijina 1984. Martin Biro / AFP / Getty Gambar

Tadashi Yanai nyaeta jalma richest di Jepang. pangusaha tangtu ngabogaan pakaya kira 24,8 miliar (Ngeunaan 22,1 milyar), nurutkeun Bloomberg. Ieu duit asalna tina jabatanna salaku Présidén jeung nyekel saham poko Retailing Fast, anu pangecér pakean panggedena di Asia jeung parusahaan induk tinaUniqlo. Tadashi Yanai dibuka toko Uniqlo munggaran 1984 jeung dimekarkeun brand ka leuwih ti toko 2 000 di sahenteuna 20 nagara sakuliah dunya.

baju Uniqlo urang téh "cocog pikeun sagala rupa jalma : Éta téh billionaires, kelas tengah atawa kelas handap, "ceuk Tadashi Yanai di Kolong Magazine 2011. "Urang kudu minuhan ekspektasi sadaya, kawas Marks & Spencer, Gap atanapi H & M sarta Zara. Lamun kami henteu nutupan sakabéh bagéan tina kahirupan tur sakabeh tipe konsumén, urang pernah bakal suksés. "

Le billionaire kahirupan Jepang di imah di 50 juta (€ 44,6 juta) dina kai luar Tokyo jeung owns imah sejen dina lingkungan upscale kota. Ogé owns dua kursus golf di Hawaii, dimana anjeunna mana sababaraha minggu tiap usum panas, nurutkeun Bloomberg.

Di dieu nyaeta tinjauan kahirupan jalma richest di Jepang:

Tadashi Yanai nyaeta jalma richest di Jepang tur presiden Retailing Fast.

Retailing gancang

The pangusaha Jepang nyaeta kapala Retailing Fast tur mibanda pakaya na kira 24,8 milyar, anjeunna téh dihareupeun 6 miliar (5,4 milyar) Takemitsu Takizaki nu jalma richest kadua di JepangBloomberg.

The kabeungharan Tadashi Yanai asalna tina jabatanna salaku Présidén jeung nyekel saham poko Retailing Fast, anu pangecér pakean panggedéna di Asia. Billionaire heubeul 70 taun nahan 46% biasa parusahaan.

Gancang Retailing teh parusahaan induk tina UNIQLO tur merek sejen kaasup Teori, Comptoir des Cotonniers sarta J Brand.

Gancang Retailing boga rébuan toko di sakuliah dunya sarta dilaporkeun jualan taunan 16,9 miliar (15,1 milyar) dina bulan Agustus 2017, nurutkeun Bloomberg.

Tadashi Yanai lahir di Jepang kidul di 1949, anjeunna teh putra seller sandang.

The Asahi Shimbun via Getty Gambar

Bapana Tadashi Yanai urang dipiboga hiji toko pakean Lalaki disebut lalaki urang Toko Ogori Shoji. toko ieu taneuh lanté sarta kulawarga cicing di lantai luhur. Dina taun 1970, parusahaan miboga sababaraha situs.

Sanggeus narima gelar di 1971, Tadashi Yanai dimimitian ngajual baju keur lalaki jeung utensils dapur dina ranté supermarket Jusco, tapi anjeunna dieureunkeun sanggeus sataun sarta mimiti dipake keur bapana .

Tadashi Yanai nyepeng hiji gelar dina ekonomi jeung pulitik tinaWaseda University.

Tadashi Yanai cenah éta teu ngamotivasi ka jalan.

Haruyoshi Yamaguchi / Corbis via Getty Gambar

Kuring pikaresep teu dianggo dina kahirupan mahéta naon Teu sangka, "manehna ngawartoskeun ABS-CBN. "Bapa abdi tanya kuring pikeun manggihan gawé kalawan Jusco. Ku kituna kuring hanjakalna kapanggih proyek ".

Cenah anjeunna ngalaman ngagabung parusahaan ti bapana kusabab manéhna nowhere mun balik, tapi anjeunna réngsé nepi nyungsi proyék ieu fun.

Dina 1984, dina Hiroshima, Tadashi Yanai diadegkeun Unik Busana Gudang, anu saterusna jadi Uniqlo.

Koichi Kamoshida / liaison

Sababaraha taun ti harita, manehna robah nami parusahaan pakean bapana keur "Fast Retailing".

parusahaan geus ngalaman pertumbuhan gancang ngaliwatan sababaraha taun ka hareup. Dina 1996, Tadashi Yanai miboga leuwih 200 toko di Jepang.

A toko Uniqlo di Tokyo di 2001. Kurita kaku / Gamma-Rapho via Getty Gambar

The fleece jaket dollar 15 (Euro 12,90) Uniqlo éta produk pang populerna di merek. A Jepang opat bakal geus meuli 1998.

The millionaire Jepang, nikah dua barudak, hirup dina imah 16 000 m² dina kai luar Tokyo.

Reuters / Yuriko Nakao

Harta, nu ngawengku hiji hansip pos, hiji kantor jeung kamar teh, éta kira ngeunaan 50 juta (44,6 juta) dina 2017. Tadashi Yanai meuli tanah di lelang jeung 78 juta (€ 70 juta) 2001.

Tadashi Yanai ogé owns imah - kira $ 74 juta (€ 66M) - di Shibuya Srimanganti di Tokyo.

Shibuya wengi. Getty Gambar

Numutkeun Japan Times, Shibuya Tokyo nyaeta hiji wewengkon ekslusif dimana loba pajabat pamaréntah sarta CEOs anu dumasar. Hirup aya "hiji simbol status", ceuk Yukiko Takano tina koran Jepang Sotheby urang 2014.

billionaire nyaeta gairah ngeunaan golf. Unggal usum panas anjeunna spends 3 minggu di Hawaii, dimana manéhna geus kursus golf 2 nya éta dibeuli jumlahna $ 74,1 juta (€ 66,1M).

A panempoan lapangan golf Kapalua Perkebunan di Hawaii. Sam Greenwood / Getty Gambar

Tadashi Yanai meuli lapangan golf Perkebunan di Hawaii perusahaan Maui Tanah & nanas mun 50 juta (44,6 juta) dina 2009, nurutkeun Bloomberg. Dina 2010, anjeunna nuju lapangan golf sejen, Kapalua Bay, mun 24,1 juta (€ 21,5 juta).

Antara 2013 na 2018, perluasan sahiji parusahaan Tadashi Yanai nu patut net na acuk tina $ 15,5 miliar (€ 13,8 milyar) ka $ 24 miliar (€ 21,4 milyar).

YOSHIKAZU TSUNO / AFP / Getty Gambar

Gancang Retailing kiwari katilu pakean pangecér panggedena di dunyasanggeus H & M sarta Inditex, parusahaan induk Zara urang, nurutkeun MoneyWeek.

Dinten, Fast Retailing boga leuwih toko 2 000 Uniqlo di sahenteuna nagara 20 - teu cacah merek grup lianna.

Retailing gancang

Uniqlo - brand tersukses di Retailing Fast - leuwih ti toko 2 000 sakuliah dunya825 kaasup Jepang.

Ngan 50 aya ti antarana anu di Amérika Serikat jeung Lolobana ieu dispersed di nagara Asia, kaasup Jepang, Cina, Hong Kong, Koréa Kidul sarta Filipina.

Uniqlo dipikanyaho pikeun pakean dasar rélatif affordable sarta timeless. 'Uniqlo teu neangan nuturkeun trend "nyerat Gillian B. Bodas dina The Atlantik.

Retailing gancang

Penting Uniqlo - kawas calana hideung maranéhnasapatu kawentar maranéhanana dayeuh, kaos kaki katun maranéhanana - mangrupakeun bulan sadia sanggeus bulan, sataun sanggeus sataun, "wrote Gillian B. Yuda.

Tadashi Yanai dirina ceuk pakean Uniqlo aya "cocog pikeun sagala rupa jalma"Nurutkeun MoneyWeek.

Tadashi Yanai geus nerangkeun manéhna hayang Fast Retailing teh pakean pangecér panggedena di dunya.

Kyodo News via Getty Gambar

Tadashi Yanai salawasna ditunjuk H & M sarta Zara salaku saingan utama Retailing Fast. Anjeunna ngawartoskeun Forbes Asia di 2017 Tujuanana nya éta yén revenues pausahaan ngahontal 29 miliar (25,9 milyar) ku 2020.

"Di handap ieu mangrupakeun informasi sarta inovasi digital nu bakal nangtukeun juara," ceuk Tadashi Yanai. "Jeung lokasi geografis".

Salian na leuwih toko 2 000 sakuliah dunyaUniqlo ngarencanakeun keur muka toko kahijina di India, Vietnam, Dénmark jeung Italia engké di 2019.

Uniqlo éta brand mimitina ngagunakeun kecerdasan jieunan di toko -na pikeun ningkatkeun pangalaman balanja konsumén na.

Hiji awéwé nembongkeun avatar dirina dipintonkeun dina smartphone maranéhanana di gu Tokyo Style Studio di 2018 Nopémber. Kyodo News via Getty Gambar

"Sababaraha toko boga kios UMood dumasar AI nu nawiskeun para nasabah rupa-rupa produk jeung ngukur réaksi maranéhna pikeun warna na gaya ngaliwatan neurotransmitter, "wrote Blake Morgan Forbes. "Dumasar kana réaksi unggal jalma, kios lajeng ngajak produk. Konsumén ulah malah teu kedah mencet tombol a; sinyal otak disebut kacukupan keur sistim uninga naon maranéhna pikir unggal item ".

Jeung taun ka tukang, Uniqlo dibuka toko gu Style Studiotoko husus dimana konsumén bisa coba dina baju jeung nempatkeun pesenan online pikeun pangiriman engké, dumasar kana Japan Times.

Duanana putra Tadashi Yanai téh duanana anggota Déwan Direksi Retailing Fast.

Kazumi Yanai dina hiji acara di New York di 2012. Jason Binn / WireImage

"Ieu ngandung harti yén karya corporate governance malah dina henteuna kuring," ceuk Tadashi Yanai di announcing promotion maranéhanana dina Oktober 2018. "Tapi anu henteu hartosna yén maranéhna bakal nyandak arah pausahaan."

Putra Tadashi Yanai, Kazumi na Koji Yanai Yanaiéta duanana wakil presidents senior ti Retailing Fast saméméh keur diwanohkeun kana papan, dumasar kana Nikkei Asian Review.

Dina 2017, Tadashi Yanai ngawartoskeun Nikkei Asian Review yén anjeunna bakal ninggalkeun jabatanna salaku CEO Retailing Fast dina yuswa 70 taun, tapi tetep bakal jadi presiden.

Martin Biro / AFP / Getty Gambar

Tadashi Yanai tadi 70 2019 taun dina bulan Pebruari sarta geus jadi jauh dijieun henteu pengumuman resmi yen anjeunna bakal ninggalkeun jabatanna salaku Présidén atawa nu nunjuk diganti a.

Vérsi aslina: Katie Warren / Insider Usaha



Naha anjeun mikaresep artikel ieu? Likez Perancis Usaha Insider on Facebook!

Baca ogé:
Kahirupan luar biasa tina Amancio Ortega, nu boga jegud tina kakaisaran Zara

Video: Ieu naon kajadian nalika batur mati dina mangsa hiber

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.businessinsider.fr/on-vous-presente-tadashi-yanai-lhomme-le-plus-riche-du-japon-et-fondateur-duniqlo/