Jalma Nathalie Baye: na "bahagia kenangan" kalawan Ganjar ngabalukarkeun kontrovérsi badag dina jaringan sosial

Mindeng sepi tur wijaksana di pencét, Nathalie Baye resep pikeun ngahubung sareng fans na via Instagram. éta Ibu Laura babagi pikiran-Na, impian jeung kenangan-Na.

Baca ogé: Nathalie Baye: kenangan lembut nya jeung Johnny

Salawasna dirojong ku fans satia-Na, eta kadang mangka poto nonoman sarta taun-Na jeung Johnny Hallyday.

Sakumaha biasa, dina panganyarna ex-kabogoh ti Ganjar diterbitkeun salah sahiji na "kenangan senang". Dina poto nu dibagikeun, kami manggihan pasangan bahagia, pilari di bandung, posing keur lénsa of Tony Frank. Sanajan kitu, kawas clichés sejen, eta teh geus kabagi para peselancar.

Baca ogé: Nathalie Baye confides miburukan nu jealousy of Ganjar Hallyday mun Alain Delon

Sababaraha kapanggih poto dipindahkeun, ngarujuk kana hal pusaka sarta pamajikan panungtungan Taulier.

@carinebrocard:

@clauclauhoudan kuring henteu ngomong ka mupus kenangan na hirup nya ku anjeunna tapi neangan anu pos gambar ieu kiwari geus nambahan suluh pikeun seuneu

@nicole_mosser_nini_katz:

@carinebrocard lengkep tur eta wungkul aduk nepi hatred jeung kontrovérsi Ganjar teu yén anjeunna tungtungna bisa beristirahat di karapihan

@carinebrocard:

Jigana éta dibandingkeun pamajikan tukang na eta teu nyimpen jenis ieu poto ... pisan ... bener dipindahkeun

@fabiennesolawa:

Naon meanness mun nyebarkeun gambar ieu. Sanggeus aya di hubungan kalayan Philippe Leotard Teu sangka anjeun pinter

The senang kenangan ... Poto Tony Frank

ieu publikasi dibagikeun Nathalie Baye (@ Nathaliebaye.officiel) nu

Leres, loba geus dipikacinta di poto Nathalie.

Naon pamadegan Anjeun? Ieu klise ieu dipindahkeun?

Baca ogé: "Geus cicing positip, urang tiasa cageur": Nathalie Baye Talks About gelut nya ngalawan schizophrenia

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR