Poto. pencapaian

Agathe Auproux dipintonkeun proudly on Instagram. Wanoja ngora dirilis Sabtu 6 April 1st poto ngayakeun dirina on Instagram. Uninhibited, manéhna mangka catheter ngungsi nya handapeun kulit nya. "Outfit The teu-catheter ramah tapi tetep hihi luar biasa"Boga manehna wrote. Dina awal Maret, Agathe Auproux wangsit perangna ngalawan kasakit, diolah pikeun lymphoma. Dina ieu publikasi Instagram, manéhna ngungkabkeun kumaha ieu cathéther chamboulait nu. "Kuring di kémoterapi saprak pertengahan Desember pikeun sejen tilu bulan. Kami sering di rumah sakit, Kuring keur pisan capé, abdi leungit bulu abdi, abdi gaduh catheter yén Hate handapeun kulit abdi", Ã © eta crivait.

Alesan keur henteuna waktos nu dipanjangkeun Wanoja ngora 27 taun lapisan umum. A pengumuman umum pikeun "Pikeun eureun bohong" et "Sok", Geus dipikahoyong reassuring ngeunaan kondisina. "Kabéh aya alusna. Abdi hoyong bersantai. Kuring moal maot "Boga manehna wrote. Ieu dina bulan Désémber nuAgathe Auproux mimiti perlakuan-Na. Dina jaringan sosial, Ancens acolytes na teu noél posisi kuring geus dirojong anjeunna, raja Paf Cyril Hanouna.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photos-atteinte-d-un-cancer-agathe-auproux-devoile-le-catheter-qu-elle-deteste-p-953883