A presenter béntang ti CNN gantina Haifa di Sisi Kulon

Christiane Amanpour of CNN lokasina Haifa, hiji kota di Israel kalér, Sisi Kulon.

Rebo, presenter béntang ti ranté internasional geus nyieun blunder dina program CNN-Na dina wawancara internasional kawijakan jeung Diana keok, pangacara jeung hak-hak Paléstina. Keok kedah meta pikeun wawancara jeung duta Israél kana PBB, Danny Danon, anu dibahas administrasi rencana karapihan Trump nu teu acan kungsi diumumkeun.

"Keok Diana mangrupakeun pangacara pertahanan HAM, sarta manehna asalna ti Haifa, dina Sisi Kulon," ceuk Amanpour.

Dina excerpt tina wawancara diterbitkeun dina ramatloka CNN, bubuka dipotong.

Amanpour (kénca), wartawan CNN, presents nu Harga Anja Niedringhaus 2015 fotografer Heidi Levine di Berlin dina Kemis Juni 25 2015. (AP Poto / Michael Sohn)

Video sareng bubuka ieu tweeted ku Hillel Neuer, diréktur eksekutif sahiji LSM PBB Watch. Cenah di tweet nya éta "Haifa henteu 'di Sisi Kulon.' Nagara ieu aya di Israil. Dimana Yahudi jeung Arab hirup babarengan rukun. "

Haifa, ayana di Israel kalér, nyaéta kota panggedéna katilu nagara. Cai mibanda populasi dicampur tina Yahudi jeung Arab.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://fr.timesofisrael.com/une-presentatrice-vedette-de-cnn-place-haifa-en-cisjordanie/