Nalika Gonzalo Higuain nampik tim Perancis (November 2006) - video



Dina bulan Nopémber 2006, Raymond Domenech sempet disebut Gonzalo Higuain di tim Perancis. Téléfoot indit ka Buenos Aires papanggih jeung fenomena Argentina anyar. Wanoh, anjeunna hesitated antara Blues sarta Albiceleste.

► video More Téléfoot: http://bit.ly/TELEFOOT
► Ngalanggan ka saluran: http://bit.ly/ChaineTelefoot

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=RGOlejGcgdU