Rooney beureum, buleud hat bari Rossi gelut LAFC DC

Carlos Vela ditambahkeun kana total gol di MLS na Diego Rossi a hat trick, sedengkeun Los Angeles FC nunjukeun yen ieu kelas liga dina mimiti musim. usum ku win ngayakinkeun 4-0 Sabtu sore on DC United.

Meunang meunang LAFC undefeated di 5-0-1, bari mawa total titik na ka MLS di 16. DC United (3-1-1, titik 10) dihijikeun kanggo tempat kahiji di Konférénsi Wétan ngan leuwih sabulan sanggeus mimiti usum.

Kabur ti 3-0, DC United leungiteun harepan balik deui nalika Wayne Rooney éta di hareup. diusir ku kartu beureum dina menit 52e pikeun paku bahaya di Rossi. Rooney mimitina nampi kartu konéng sateuacan saurang kritikus pidio dikonfirmasi perkiraan anu pantes nundung.

Ngan kartu beureum padeukeut sakaligus Rooney ngirangan karir 17 sacara. Anjeunna dipalirkeun sakaligus dina 17 sareng Everton di 2002, sakali kalayan Manchester United di 2014 sareng dua kali sareng England - mimitina dina Piala Dunya 2006 lajeng sakali 2011. Anjeunna ogé dipareuman dua kali kanggo Serikat sanggeus sapasang kartu konéng.

Leres ka gaya narajang Na, LAFC nyandak kalungguhan 1-0 dina menit 15e iraha Adama Diomande pulih DC Serikat péngkolan-leuwih deukeut midfield na Fela Vela freefall. di tengah lapangan. Vela ngoyagkeun di suku kénca jeung mencetak payuneun gawang kalawan suku datar Bill Hamid .

Tujuanana nya éta katujuh tina Vela di genep kaulinan.

Rossi ngoleksi katilu kalina dina tilu kaulinan, mencetak skor 2-0 dina menit 27th dina menit 27e saatos nyandak Vela dina balapan surut sarta mindahkeun shot Hamid deui ka pusat -town.

Rossta parangkat Rossi deui di menit 32th sanggeus eupan Tandaan-Aom Kaye Tujuanana katilu na keur di menit 76th sanggeus lulus Christian Ramírez nalika anjeunna dilabélan di sisi kenca daérah pinalti. Katiluana kaulinan sareng kagenep usumna tos dipiceun tina sisi anu katuhu tina Hamid diving.

DC Anu pangsaéna pikeun skor United tiasa di menit 56e lamun kiper LAFC Tyler Gedang éta kaluar tina posisi dina makéna ti Russell Canouse tapi bek teh Steven Beitashour dileupaskeun tujuan

Gedang dijieun tilu ngaheéat dina shutout kadua usum na 12e dina dua taun kalayan LAFC.

LAFC mumpuni pikeun meunang sanajan diputer tanpa Diomande di menit 28e sanggeus diganti ku Diomande. Ramírez sanggeus tatu dina dua suku.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/dc-united/story/3818679/rossis-hat-trick-helps-lafc-dominate-dc-united-as-rooney-sees-red