Sadio mane defends MB Salah: "Ieu geulis santai sanajan anjeunna henteu skor".

gol 17 di liga Premier, formulir sparkling, saparapat-ahir Liga Champions dina sudut pandang, sadaya imut ieu mangsa Sadio mane. Jeung pamuter Liverpool nyimpen eta: anjeunna savors moments ieu sanajan tekanan kuat balik ahir usum. Ngarujuk kana kakurangan nu keur ngalaman teammate Mohamed Salah, anu internasional Sénégal dina sudut pandang sabab kajadian ka sadaya pamaén luhur meuntas perioda garing. Di handap ieu wawancara pinuh ku 13football.com.

9 9 gol di patandingan?

Lumayan (laughs). Dina bebeneran, Kami pisan senang nyitak gol pikeun tim kuring lantaran tim leuwih penting. Urang ngalakukeun hal ogé jeung urang meunang patandingan. Dulur senang.

Geus ngoleksi gol nu penting ieu mangsa, nu paling endah tur paling penting dina pamadegan anjeun?

Tujuanana favorit abdi musim ieu hiji ngoleksi ngalawan Bayern Munchen. Ieu pohara penting sarta sagampil nice.

Ayeuna, Rék tanda Mohamed Salah sabab anjeunna nempo periode garing (gol 0 7 dina patandingan sagala persaingan bingung)?

Jalma di luar jeung sabudeureun bandung ngawangkong Mo sabab anjeunna dipaké pikeun nyitak ampir unggal buruan. Kuring nempo eta unggal poe, éta geulis santai sanajan anjeunna henteu skor. Anjeunna weruh yén ieu kaayaan anu lumangsung di maén bal. Pribadi Abdi resep ningali manehna seuri ku gol nyetak. Nyetak gol méré Anjeun rarasaan husus tapi kami teu hariwang ngeunaan anjeunna. The ngéléhkeun tim sarta ngarasa Mo Salah pisan senang.

Dupi anjeun kiwari mikaresep moments ieu atawa éta loba tekanan?

Di handap ieu mangrupakeun moments mun savor. Dulur senang. Urang teu bisa jadi happier ayeuna. Keur dina garis katuhu tarung pikeun judulna, naon deui tiasa ménta?

Sababaraha teammates anjeun geus bébéja kami aranjeunna ngan difokuskeun patandingan maranéhanana jeung maranéhna teu paduli ngeunaan kinerja Manchester Kota? Ieu mungkin?

Eta bakal salah dipangaruhan. Urang difokuskeun Sunan Gunung Djati tapi urang ogé kasampak di naon Kota. Ieu normal. Dina bebeneran, Kuring beuki stressed ningali Man Kota cocog ku maén milik. Kuring hayang maranéhna bakal leungit (laughs) kawas teammates kuring jeung palatih éta. Pasti moal nyebutkeun yén (laughs) tapi anjeunna oge hayang Kota leungit.

Kalawan gol 11 di outings panungtungan na 12, Sadio mane ayeuna nyaéta salah sahiji anu pang dina formulir strikers dina maén bal dunya - tapi kumaha poé has pikeun Liverpool No. 10?
The-lami sataun 26 geus equaled total gol 20 di sakabeh kompetisi usum kamari. Kalawan 17 anjeunna dirékam total karir pangalusna na di Liga Utama.

Memang mane diangkat Chartered Player dina bulan klub keur kadua kalina dina 90 dinten Kemis di pangakuan formulir stellar Na.

Urang mutuskeun pikeun neangan nu leuwih ngeunaan internasional Sénégal sarta hirupna kaluar lapangan jeung kumaha anjeunna disiapkeun sarta Nyiapkeun pikeun tingkat elite maén bal.

Sangkan tetep maca pikeun manggihan - dina kecap dirina sorangan - naon teu sapoé has dina kahirupan Sadio mane ...

Biasana unggal poe, kuring narima nepi mimiti. Malah mah geus salawasna geus batur anu meunang nepi mimiti na nalika kuring ngalakukeun, abdi nyandak pancuran a lajeng I neneda. Mandi, neneda. Sami rutin unggal poe.

Sanggeus éta, naon atuh gé do hareup gumantung kana waktu nu latihan urang baris butuh tempat. Contona, upami nu waktos laporan mangrupa 9h30, abdi masih hoyong sumping saeutik mimiti na meunang perlakuan. Kuring salawasna anjog saméméhna ti waktos laporan, sakapeung sajam saméméh, guna neangan diolah ku staf médis, teras bade gym jeung meunang siap pikeun diuk dinten urang.

Sababaraha pamaén balik pikeun pengobatan, sababaraha moal, éta pilihan anjeun, estu. Pribadi, abdi salawasna hayang ngarasakeun fit, jadi kuring salawasna balik. Malah mun kuring boga masalah saeutik, abdi bakal ningali staf médis sarta bisaeun anjeunna.

Sateuacan, abdi ieu berjuang jeung eta; Kuring inget yen di awal lamun ieu mah 20 / 22 taun, abdi ngarasa hal, tapi kuring mikir, anjeun oke! lajeng sok lah ieu lalaki goréng. Ayeuna Kaula mah pamaén ngora, Abdi dina tingkat nu pangluhurna, jadi lamun hayang bisa di luhur, di luhur, dina tingkat nu pangluhurna, Anjeun kudu sok aya kana 100% fit. Anjeun kudu ngurus diri, awak anjeun, kadaharan anjeun. Hal ieu kacida penting. Kuring pernah nyandak nanaon gampang, abdi nyobian cageur sagalana.

Kumaha Sadio mane ngahiji dina Sénégal balik Liverpool
Malah hiji persen ngajadikeun bédana dina tingkat ieu, lajeng Jigana pohara penting pikeun footballer a janten salawasna di bentuk, utamana lamun anjeun terang anjeun gaduh sababaraha pilihan dina pembuangan Anjeun nyiapkeun. Anjeun kudu make eta - sarta éta naon atuh coba mun ngalakukeun unggal poe. Mun kuring ngarasa saeutik capé di anak sapi kuring, deui kuring, hamstrings abdi atanapi palangkangan kuring, contona, Kaula bade ningali guys Melwood tur meunang perlakuan.

Lamun ieu téh laporan heula, abdi nyandak sarapan di Melwood, tapi lolobana waktu kuring dahar di imah saméméh balik. Ieu béda ti naon atuh gaduh unggal dinten, bener; Sababaraha poé kuring dahar kacang jeung yogurt jeung buah, sakapeung endog kalawan roti atawa bubur kadang. Kuring teu boga kadaharan favorit di umum. Hijina pamaréntahan I mibanda éta kuring salawasna kudu ngahakan cageur - salawasna cageur. Ieu jadi penting. Sadaya waktu, abdi ukur dahar healthily.

Mun jujur, Kami anu masak pisan goréng jeung Abdi teu tiasa bener nyieun bubur kitu - kitu naha kuring kudu pamimpin a. Anjeunna kiwari weruh tangka simkuring ngaraos ngan kabetot dina diet sehat, sakumaha anu kasebut kalayan kuring keur tilu musim.

ngaranna téh Damien ti Polandia. Manéhna hirup di Inggris salila sababaraha taun kalayan kulawargana. Mona [Nemmer] disiapkeun kuring jeung manehna basa kuring anjog di klub jeung eta mangrupakeun bodo pisan, sae pisan. Kuring moal ngarobah pamimpin abdi!

Kuring diajar ngadangukeun naon awak kuring ngabejaan kuring. I dipaké dahar naon kuring hayang lantaran kuring ngora jeung kuring teu boga pangalaman ngeunaan eta sadayana. Ayeuna Jigana salaku pamuter ngora, éta pohara penting pikeun ngamimitian awal, tuang sehat sarta jadi siap 100%. Sarta ogé bobo mimiti!

Kadangkala mun anjeun ngora, anjeun teu meureun boga tipe ieu pangaweruh atanapi pangalaman, tapi hal anu penting lamun keur ngora anjeun bunuh dina lagu. Kami untung jadi footballers boga loba pilihan. Jigana leuwih hade migunakeun eta janten dina tingkat tinggi salami mungkin. Ieu sareng kerja keras di latihan sadaya waktu, ieu krusial.

Tangtu, ieu alus datang ka Melwood tur tingal sakabeh budak. Kanyataanna, Kami salawasna senang datang ka Melwood sabab ngimpi kuring geus datangna leres: maén keur salah sahiji klub pangbadagna di Éropa ku tim gede, mangrupa manajer hébat ... sagalana geus hébat dieu, bener.

Abdi mah teu tiasa alhamdulillah cukup, Kami pisan senang tur salawasna senang datang ka taneuh latihan. Kuring resep sagalana di dieu.

Simkuring boga hubungan alus salaku grup. Kuring geus didieu tilu taun na sababaraha pamaén geus anjog saprak sarta anu anyar, tapi anu jadi lamun kami babarengan saprak taun munggaran kuring di dieu. Ieu hal nu ngajadikeun Liverpool husus, Jigana.

Saha neneng? Robbo, salawasna! Anjeunna salawasna ngawangkong. Anjeun bisa mikir yén éta sepi, tapi anjeunna speaks, lulucon, nyarita loudly, sagalana!

Tangtu, latihan téh kadang hésé pisan, tapi nalika éta hésé, Jigana ieu bakal nyieun hal gampang dina kaulinan. Éta naha Jigana lamun urang maén dina témpo tinggi, hese pikeun tim pikeun maén ngalawan urang kusabab workout nu. kituna urang butuh kasempetan ieu estu inténsitas.

Artikel ieu mimiti mecenghul di: https://dakar92.com/sadio-mane-defend-mo-salah-il-est-plutot-relax-meme-sil-ne-marque-pas/