Ténis: Nadal, Djokovic, Federer ... Wawrinka mangka nami pamuter pangalusna di dunya!

Djokovic, Nadal, Federer ... Stan Wawrinka geus sababaraha kali ngalaman kasempetan rub taktak jeung luhur tilu pamaén abad XXI. Sesampainya telat karir, Swiss masihan nami tina pamuter pangalusna cenahna.

Stan Wawrinka mangrupa jenis pamuter geus ngalobaan wanoh salah: yen di FedererNadal na Djokovic. Ieu tilu reigns dina gilirannana ampir dua puluh dina ténis dunya tur beroperasi hiji babagi unprecedented. Tien juara tripel Grand Slam, Stanislas Wawrinka Nyanghareupan sababaraha kali tilu juara hébat ieu. Kalawan panon ahli, manéhna mangka identitas pamuter ténis pangalusna.

"Federer, anu pangalusna tina sajarah ngeunaan olahraga ieu"

« Federer bener mantuan kuring pisan, kuring kungsi kasempetan pikeun ngalatih jeung pamuter pangalusna di dunya. Urang ogé geus dicoo sacara babarengan dina Olimpiade jeung meunang medali emas. Ieu salawasna hésé pisan maén ngalawan anjeunna, lain ngan alatan kami babaturan, tapi ogé alatan anjeunna teh pamuter pangalusna dina sajarah olahraga. " ceuk Stan Wawrinka dina wawancara Haute Living.

Artikel ieu mecenghul dina etb on: https://le10sport.com/tennis/tennis-federer-nadal-djokovic-wawrinka-revele-le-nom-du-meilleur-joueur-du-monde-446587