Saha anu ningalikeun di Pusat Paradé Galau di San Fransisco - jalma

Klik di dieu lamun anjeun ngabogaan kasulitan nempoan poto ieu dina alat mobile .

Saha anu salajengna pikeun ngembarkeun konsér di Chase Center anyar Golden Golden Warriors di San Francisco?

Kalakuan Rock and Roll Hall of Fame, dipingpin ku vokalis Roger Daltrey sareng gitaris Pete Townshend, dipiharep dina tempatna 18 064 anyar di 9 Oktober. [19659006] Ieu bagéan tina Amérika The North Amérika Pindah! Wisata diumumkeun mimiti taun ieu.

Tiket hargana diantara 69 $ na 304 $ na diobral kanggo masarakat umum dina jam 10 dina April 12. www.chasecenter.com .

Aya ogé tos jualan. nu 9 April (tingali chasecenter.com/chaseonsale kanggo inpormasi lengkep).

The Who Group mangrupakeun salasahiji pita kawentar dina sajarah rock 'n'-roll anu band geus dijual leuwih ti 100 jutaan disk ti sakuliah dunya, parantos ditunjukkeun 27 sakaligus dina Top 40 di Amérika Serikat. Amérika Sarikat sarta Britania Raya sareng ngasupkeun gol 17. Albeum 10 pangluhurna. Album anu paling dipikawanoh sahiji grup nyaéta "Tommy" na 1969, "Live at Leeds" di 1971, "Quadrophenia" dina 1973 sareng "Who Are You" in 1978.

Saha anu parantos inducted kana 1990 Rock and Roll Hall of Fame. [19659012]

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com