Hiji lalaki dihukum Bolingbrook 19 taun pornografi anak na trafficking kelamin - xnxx

Ronald Gobenciong, 46 taun, Bolingbrook, ieu dihukum Kemis pikeun 19 taun hukuman panjara dina penitentiary féderal dina hal pornografi featuring barudak na trafficking kelamin, ceuk Sabtu kantor ngeunaan Cook County Sheriff di a pencét pelepasan.

Dina April 2017, Gobenciong ditahan sanggeus penyidik ​​ti Unit ngalaporkeun barudak Sheriff geus diajar yén Gobenciong, posing urang salaku béda online, tadi kadorong saurang nonoman ti 17 taun pikeun ngirim gambar porno di anjeunna -even di Gobenciong tur mibanda kelamin jeung manehna.

Nurutkeun kana siaran pers, rumaja hayang mungkas kontak seksual, Gobenciong kaancam kirimkeun gambar tina rumaja ka bapana. Dua korban lianna anu ogé dicirikeun salila panalungtikan.

Taun ka tukang Gobenciong memohon kaliru di pangadilan féderal pikeun ngahasilkeun pornografi barudak na minors trafficked keur kaperluan seksual.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.dailyherald.com/news/20190406/bolingbrook-man-gets-19-years-for-child-pornography-sex-trafficking