A hambalan leutik pikeun kami, hiji hambalan badag pikeun pangeusina tina April 06 2019 - video



Dengekeun tur ngadangukeun deui A hambalan leutik pikeun kami, hiji hambalan badag pikeun pangeusina Eglantine Éméyé of 06 April 2019.

https://www.rtl.fr/emission/un-petit-pas-pour-nous-un-grand-pas-pour-la-planete/un-petit-pas-pour-nous-un-grand-pas-pour-la-planete-du-06-avril-2019-7797362305

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=_IS8u9Ps3Oc