Bisa-2019 draws: mad CAF pikeun topi (resmi)

Pending teh draw keur fase ahir bisa 2019 nu Jumaah, loba loka jejaring sosial sarta relayed opat topi sakuduna dituju sakuduna dituju bisa dipaké pikeun kasempetan nu. Nyanghareupan rumor ieu, anu sakongkolan of Football Afrika (CAF) geus dikaluarkeun panolakan dina Senén sarta terus-terusan sakumaha manehna ngawartoskeun Afrik-Foot.com minggu panungtunganYén caps teu acan kungsi dirilis ulubiung. Sabar kituna ...

Pers CAF:

« Handap sababaraha artikel di pencét ngeunaan prosedur draw kaluar tina Piala Afrika tina Bangsa Jumlah 2019, anu sakongkolan of Football Afrika ngomong yén sagala komunikasi resmi ti kompetisi CAF ukur emanates ti cafonline.com ramatloka.

Nurutkeun kana katetepan jeung peraturan ngeunaan CAF, prosedur pikeun draw pikeun bisa Total, Mesir 2019 jadi dibere ka Panitia pangatur of tiasa tur disatujuan ku Komite Eksekutif.

CAF teu jawab téori diterbitkeun atawa muncul dina média. Hiji pengumuman resmi bakal diterbitkeun dina ramatloka CAF kana konfirmasi tina prosedur ku Komite Eksekutif. "

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.afrik-foot.com/can-2019-tirage-au-sort-la-caf-dement-pour-les-chapeaux-officiel