Di dieu 5 pamaén pangalusna di dunya ayeuna nurutkeun Messi - AfriPulse

Lionel Messi masihan hiji wawancara ka Radio Argentina, Club 947Jumaah.

Anjeunna reviewed warta bal tina nagara hususna kasusah kumat encountered ku pamaén anu Pilihan Argentina. Tapi anjeunna oge disebutkeun subjék torek, tapi teu kurang metot.

Contona, naon pamaén anjeunna ngemutan nu pangalusna di dunya di waktu kiwari? Lima-waktos Golden Ball masihan ngaran 5: "Mbappé Ney (Neymar), Hazard, Suárez jeung Kun (Aguero)".
A upeti hébat, hususna keur hijina dua anu teu acan kagungan kasempetan maén kalawan Messi, nyaéta Eden Hazard na Kylian Mbappé.

Sumber: parisfoot

.

Artikel ieu mimiti mecenghul di AFRIPULSE