Afrika Kidul: a poacher disangka ditumbuk ku hiji gajah lajeng devoured ku singa

A poacher dibuka disangka lagu badak di Afrika Kidul Kruger Taman Nasional ieu trampled ku hiji gajah saméméh presumably devoured ku singa, tuh dina Senén jeung Departemen Parks (SanPark).

Kasus ieu wangsit ku disangka accomplices sahiji mangsa, anu informed kulawargana yén anjeunna ngalaman kungsi ditumbuk ku hiji gajah dina 2 April, ngawartoskeun AFP hiji juru carios SanPark Isaac Phaahla.

kulawarga lajeng warned manajemén ti taman, anu dibuka na "Rangers" dina pilarian tina sésa-sésa hunter nu.

Sanajan ieu panalungtikan anu intensif, maranéhna teu bisa manggihan tangkorak a Kemis panungtungan. "Ayana grup singa geus dikonfirmasi di wewengkon na sigana aranjeunna devoured sésa-sésa korban," ceuk Pak Phaahla, nambahan yén nganalisa éta dina cara pikeun mastikeun eta.

"Nuliskeun illegally jeung leumpang dina Kruger Taman Nasional henteu aman", nyandak kasempetan pikeun ngingetkeun samping na kapala Kruger Park, Glenn Phillips, "eta pisan bahaya na kajadian ieu deui buktina ".

Opat accomplices tina poacher musibah ditahan minggu ieu kudu dibere ka hakim anu.

Unggal taun, rébuan badak téh tiwas di Afrika keur tanduk maranéhna, pengikut prized sahiji ubar tradisional di Cina atawa Vietnam.

Eta tetep 5.000 spésimén Badak hideung di Afrika, ampir 1.900 di Afrika Kidul. Nagara oge imah sababaraha bodas badak 20.000 atanapi 80% tina populasi dunya.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/08/afrique-du-sud-un-braconnier-presume-ecrase-par-un-elephant-puis-devore-par-des-lions/