Alec Baldwin kufur manehna Donald Trump pikeun Presiden? - jalma

Aya Presiden, tapi anjeunna muterkeun hiji dina TV.

Tapi kiwari, Alec Baldwin bener pikir eta bakal ngadamel Presiden alus, atawa sahenteuna leuwih hade tinimbang Donald Trump. Dina Senén, aktor nu dikirim pamancar dina Twitter nanya sajuta palanggan na lamun anjeunna bakal coba mun meunang White House di 2020.

"Kuring moal nanya keur dollar," manehna tweeted. "Jeung Kuring janji yén kuring bakal meunang. Darso Trump bakal jadi gampang. Jadi gampang. Jadi gampang. "

Sigana mah anjeunna masih dina karakter "Sabtu Malam Live" salaku Trump, peran nu catapulted Baldwin deui sorotan nu.

gambaran nya ku présidén ogé Drew anger galak Trump. salaku Washington Post ngingetkeun kami, Trump na Baldwin disilihtukeurkeun barbs saprak aktor mimitian ngagambarkeun Trump, calon presiden teh tina GOP dina "SNL" dina 2016.

Trump ngomong yén Baldwin impostation ngeunaan eta "stinks" na nu aktor ngabogaan "karir goréng dying. "Trump ogé diserang misah ngalawan" SNL ".

"Euweuh lucu ngeunaan capé Sabtu wengi on Néglasari News palsu! "Trump tweeted sakali. "Patarosan anu kumaha jaringan ngalakonan kalawan Republicans total jobs ieu tanpa retribusi. Kitu ogé pikeun loba nempokeun séjén? Pisan adil sarta kudu nalungtik. Ieu nu kolusi nyata! "

Baldwin, pikeun bagian-Na, geus pernah disumputkeun hina-Na pikeun Trump. Na tweet Senén urang teu kahiji waktos anjeunna kaancam ngajalankeun mun 1600 Pennsylvania Ave. Anjeunna saméméhna mucunghul dina "The Howard Stern Tembongkeun" SiriusXM ngomong anjeunna "1 000%" pastikeun ngaragragkeun Trump.

"Mun kuring lumpat, bakal meunang," cenahna ngawartoskeun Stern. "Kuring kacida bakal meunang."

Loba jalma di Twitterverse teu satuju. Di dieu aya sababaraha waleran kana mutahirkeun ti Baldwin:

"Hihi! Hese ngabejaan beda antara kanyataan jeung polah lamun eta geus jadi panjang, hah. Hadé tetep kalawan naon eusina pangalusna ... pretend muter. Tur upami philanthropist jero Anjeun nyaéta panggero kaluar, aya nu sok stasiun hansip wates dina sakola primér. "

"Abdi buang Anjeun 100%. Naraka, Kuring geus ditulis bagian pikeun anjeun di novél abdi. Tapi moal ngajawab pikeun anjeun. waktos geus datangna pikeun pamaréntah séhat, tur ngalaman sawawa. Kuring ngan geus teu katempo anu ti anjeun. "

"AB, abdi moal bakal ngajawab pikeun anjeun sakumaha Seeker anjing. Jadi alus tuah. "

"Salaku freelancer hiji, teu aya mamang yen Abdi teu bakal ngajawab pikeun anjeun, sanajan anjeun hijina calon. Mun aranjeunna pernah miboga sora pisan pikaresepeun di Hollywood, anjeun remporteriez anjeunna kalawan urug a. Eta bakal hébat lamun kapaksa ngajalankeun. Anjeun bakal ningali kumaha Amerika teu bisa nangtung anjeun! "

Lajeng aya ieu Panakawan pondok:

"Nah Abdi alus"

"Taya deui selebriti"

"Apan aya"

"Ieu geus ngira yén @HillaryClinton"

Teu jelas naha Baldwin kungsi maca sababaraha komentar négatip nalika kedalna dina Twitter kalawan pernyataan ieu: "tweets ieu ngidinan kuring pikeun ngahemat jutaan dollar di jajal. "[19659004] tweets ieu nyieun kuring ngahemat jutaan dollar di jajal.

- HABFoundation (@ABFalecbaldwin) April 8 2019

Baldwin, tangtosna, moal bakal jadi kahiji aktor atanapi TV kapribadian kana aspire ka White House. Tapi ieu anjeunna bener berkualitas?

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com