Tips: karajinan 25 Pikeun lem gun



Karajinan lem panas pangalusna

Anjeun tiasa ngalakukeun trades countless ku gun lem panas. Ieu bener teh alat pangalusna pikeun nyieun sarta ngalereskeun sagala hal anu mana dina sabudeureun lembur. Salawasna kudu ati maké gun lem panas pikeun nyegah kaduruk. Aturan utama nu kudu meuli gun lem nu fits leungeun anjeun tur anu bakal teu nyaman nganggo. Kabéh trades anjeun bakal manggihan di video ieu pisan nu panggampangna tur cocog pikeun beginners tur professional perdagangan éta.
Jieun fun gelas sareng gun lem panas! Tuturkeun tutorial urang jeung tarik gelas bentukna anjeun resep dina kertas parchment. Candak bedil lem panas mun nyieun gelas anyar Anjeun. Anjeun tiasa make gelas ieu keur sési poto senang jeung sobat anjeun atanapi malah nyieun lulucon ka babaturan anjeun! Diajar nyieun sorangan paperclip tab tarikan jeung lem panas. Anjeun tiasa nyieun anting geulis sareng lem panas. anting ieu sampurna pikeun sagala outfit jeung cinyusu nu geulis! Lalajo tutorial ka! Simkuring resep ngalakukeun hal béda nu niru hal adi. Anjeun tiasa nyieun kristal miniatur tina panas lem teken! Ngukir panas lem teken méré eta bentuk prisma. kristal warna, ngagunakeun kamajuan sarta lem aranjeunna babarengan pikeun nyieun drusen a. Lalajo video urang jeung diajar kumaha nyieun kaos warni ku gun lem panas.
proyék séjén metot nyaéta nyieun hiji hal pikeun telepon sareng gun lem panas sarta kawat. Bungkus smartphone anjeun kalawan cellophane. Ngagantelkeun kawat ka iteuk lem tina sisipan di gun lem jeung gampang ngawujudkeun hiji wadah telepon. Peryogi slippers pikeun imah tapi teu hayang méakkeun loba duit? Jieun slippers betah kalayan lem panas! Anjeun tiasa nyieun swatters ku gun lem panas!

timestamps:
lem panas 00 Kacamata Minus: 09
01: 31 skala Lauk dicitak
03: 24 anting Indah
05: bisi telepon 08 kalawan lem panas
07: 11 DIY mandi mat
10: 22 Slippers DIY

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan karajinan 5-menit GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=bVPaqcEZfts