Tips: remedies Pengetahuan Alam tarung ngalawan sireum: "ngagambar garis" dina patogén formidable Anjeun

remedies Pengetahuan Alam tarung ngalawan sireum: "ngagambar garis" dina patogén formidable Anjeun

tips

March 29, 2019 14: 35 ku Fabiosa

Penampilan sireum di imah anjeun bisa ngabalukarkeun loba ngarareunah. Ieu serangga leutik bisa ngaganggu madhab, tapi paling sering anjeun bakal manggihan eta di dapur, dina gula atawa kalayan pangan lianna. Kumaha anjeun tiasa meunang leupas tina pamadegan sémah dihoyongkeun ?

Pilihan paling luyu kaasup ngagunakeun remedies alam tetep urang jeung pets sangsara ruksakna jaminan dina kaséhatan maranéhanana.

Jalma anu geus ngalaman masalah ieu sababaraha kali nunjukkeun Mayar perhatian ka minyak atsiri, minyak utamana cengkeh.

The minyak atsiri handap, anu bisa dipaké individual atanapi dicampur pikeun ménta hiji préparasi éféktifGeus ogé kabuktian sorangan:

  • pepermin;
  • tangkal tea;
  • nipis atawa jeruk.

Hadé pisan mun éta nganggo formulir panolak semprot, nambahan sababaraha tetes minyak di cai. Inget kana tuntas ngocok buli saméméh pamakéan. Campuran kudu dilarapkeun ka baseboards, retakan jeung tempat dimana anjeun geus katempo sireum. Ngulang unggal 2 atanapi 3 poé.

Cuka ogé bisa ditambahkeun kana minyak atawa dipaké salaku panolak nyalira.

Metoda sejen bisa ngagunakeun teh kapur tulis bodas biasa. Kantun ngagambar garis ka jero imah. nyatana eta sireum anu mamang ku ambeu kalsium karbonat, nu sabenerna dijieun tina cangkang sato laut.

Simkuring boga rusiah sejen metot nu mantuan! tipung Sprinkle sapanjang entrances ka imah atawa deukeut tempat dimana sireum geus katempo, serangga ieu moal bisa salamet sanggeus nyokot hidangan.

Dupi anjeun gaduh Rahasia sorangan dina cara nyorong pikaresepeun ieu ngajak ninggalkeun lembur keur alus? Bagikeun remedies anjeun dina komentar na inget yen Anjeun teu kedah maéhan, cukup keur "pamundut" maranéhna pikeun ninggalkeun. 😉


Artikel ieu mangrupa pikeun tujuan informational wungkul. Sababaraha produk jeung objék disebutkeun dina artikel ieu bisa ngabalukarkeun réaksi alérgi jeung ngarugikeun kaséhatan Anjeun. Méméh dipaké, konsultasi a teknisi / spesialis Certified. Dewan redaksi moal moal nanggungjawaban kana sadaya jawab ka karuksakan atawa konsékuansi séjén anu bisa hasil tina dipakéna métode, produk atawa objék nu dijelaskeun dina artikel ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR