Kamerun - Kribi: a kacilakaan jalan ditinggalkeun sababaraha maot

Ieu isuk mimiti April 8 2019 hiji kacilakaan fatal lumangsung di lelewek crossroads Elogbatindi. The pernyataan tingal sababaraha maotna sarta tatu serius.

Kabéh indikasi nurutkeun sumber nu bisa dipercaya yén éta pukul lima isuk nu kacilakaan lumangsung dina lelewek Elogbatindi dina sumbu Kribi-Edea. Hiji kacilakaan lalulintas nu aub beus hiji ti agénsi angkutan Travel Transcam.

Numutkeun informasi awal supir leungit kontrol wahana sarta bakal geus struck treuk flatbed di ujung jalan.

Pikeun Sejahtera Ejiji Nleme nu Departmental utusan ti Transpor lautan "dina jihat neraca ayeuna sarta sacara resmi aya opat maot kaasup dua awak nu di morgue of Edea rumah sakit Kabupaten na dua di Kribi. Ogé asalna deui sumber rumah sakit Tilu belas korban anu interned di Edea rumah sakit kacamatan tilu perkara serius nu pending pembuangan of Douala ".

Hiji situasi dipake pikeun incivility observasi dina jalan handap recklessness jeung ngebut drivers.

Nurutkeun Sejahtera Ejiji Nleme nu Departmental utusan ti Transpor sagara, "ieu téh hiji kasempetan di dieu pikeun deplore kalakuan nu jahat teh di jalan urang. Simkuring hoyong neraca macabre ngan bisa laksana pikeun jumlah maotna dirékam ".

Hiji kacilakaan teuing nu asalna salaku kampanye kasadaran sarta seminar anu ngalikeun sakuliah wewengkon kidul on pencegahan sarta kaamanan jalan.

tara Consty ZANG Ebolowa | Actucameroun.com

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/08/cameroun-kribi-un-accident-de-la-route-fait-plusieurs-morts/