Kamerun: Kribi port na Gicam asup hiji perjangjian kerjasama ngamajukeun perdagangan internasional

partnership nu disaluyuan pikeun panjang nu 02 April 2019 Kribi.

Liwat perjanjian, GICAM geus komitmen pikeun ngarojong Port of Kribi (Pak) dina istilah komunikasi ngeunaan kasempetan bisnis; eupan balik informasi dina kritis kana ngaronjatkeun nawaran tur kagiatan Pak sarta ngawangun kapasitas staf na ngaliwatan latihan, seminar ...

Dina mulang, Pak ieu komitmen sangkan sadia GICAM inpo nu diperlukeun pikeun ngahontal misi na, nyumbang kana ngadegkeun mékanisme rojongan pikeun UKM sarta ngembangkeun investasi; tur nengetan husus ka masalah bisnis relayed ku grup.

Duanana pihak baris nyieun unggal usaha ngamajukeun investasi swasta di aréa port of Kribi jeung ngadegna strategi ngembangkeun jaringan tina séntral langsung antara Pak sarta anggota pausahaan GICAM. Ku initialling nu partnership nu 2 April nepi ka Kribi, Patrice Melom, General Manajer of Pak na Celestin Tawamba, Presiden ti Inter Pangusaha Grup of Kamerun (Gicam), geus ngadegkeun hubungan jeung strategi kerja keur lila ngamajukeun perdagangan internasional sarta ngamekarkeun ranté suplai nasional.

perjangjian ieu asalna ampir bulan sanggeus datangna manajemén luhur ti Pak Gicam pikeun nginpokeun, ngadidik sareng terlibat kaunggulan bisnis jeung kasempetan bisnis Pak. Patrice Melom kungsi ngumumkeun ka anggota Gicam ukuran nguntungkeun pikeun operasi ekonomi. Kaasup ngurangan 20% tina ongkos scanning tina iuran port pikeun kapal, turun 20% tina tariffs on jasa penanganan taneuh jeung panurunan of 30% rata-rata dina iuran port kapal di operasi wadahna terminal.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/08/cameroun-le-port-de-kribi-et-le-gicam-signent-une-convention-de-cooperation-pour-promouvoir-le-commerce-international/