Kanada - Kanada: nu Jetlines béaya rendah moal nyandak kaluar dugi Désémber

Masa depan maskapai ultra béaya rendah Kanada Jetlines tungtungna dibereskeun di 17 décembre 2019 tanggal penerbangan komersial kahijina ti dasarna Vancouver.

Kahareup parusahaan Kanada specializing dina penerbangan murah geus diropéa situasi na 4 April, nyebutkeun manehna nyieun " kamajuan signifikan "Dina jejer ranging pasatujuan jeung staf rekrutmen bandara, ngaliwatan pasatujuan dagang. Kanada Jetlines salajengna nunjuk kaluar kalawan disaluyuan transaksi finansial, Nepi ka 15 juta kalayan SmartLynx Airlines sia sarta 14 juta ku dana Koréa Kidul ngadegkeun ku InHarv Mitra Ltd. Naon ngidinan pikeun nyetél dina bulan Désémber peluncuran penerbangan dijadwalkeun kahijina.

Biaya low ngumumkeun dina bulan Pebruari tungtungna geus dipilih salaku dasar bandara Vancouver (YVR), tinimbang Abbotsville pangleutikna nu tatangga urang; YVR jangji manehna ngomong yén "sagala diperlukeun liang bandara" sadia pikeun mimiti operasi. Jaringan kahareup ongkos ultra-low teu acan diadopsi tapi mimitina bakal sasaran Kanada sareng penerbangan ka AS, Mexico sarta Karibia.

Tapi reureuh katempo ieu (Kanada Jetlines sempet pernah nangtukeun hiji tanggal husus) ogé hasil dina pembatalan of ngajakan pikeun dua Airbus A320 AerCap ditandatanganan nu éta bisa dikirimkeun dina satengah munggaran (lima Boeing 737 MAX 7 maréntahkeun 2014 diharepkeun dina 2023). Ieu pasangan SmartLynx na anu bakal nyadiakeun dua A320 kuartal kaopat sarta mibanda konfigurasi sarua: korsi 180 ACRO di kelas Ekonomi.

Eksekutif Pupuhu Jetlines Tandaan Morabito ceuk " Kami delighted jeung Jetlines strategi peluncuran keur puncak usum waktu keur cuti. partnership kami kalawan SmartLynx nyadiakeun kondisi nguntungkeun pikeun leasing tina pesawat. kaputusan ieu kudu ngidinan Jetlines ngahontal hasil leuwih hade tinimbang harepan. Salian announcements waragad urang kalawan SmartLynx InHarv jeung parusahaan terus dianggo kalayan grup sejenna dina raraga ngamankeun sesa ibukota diperlukeun pikeun ngamimitian kami ".

https://www.air-journal.fr/2019-04-08-canada-la-low-cost-jetlines-ne-decollera-pas-avant-decembre-5211658.html

===> artikel Beuki dieu Kanada <===

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.air-journal.fr/2019-04-08-canada-la-low-cost-jetlines-ne-decollera-pas-avant-decembre-5211658.html