béntang internasional Choupo-Moting sanajan dirina, nu kaos Malcolm meunang! - The Daily #449 - video



Program nu Daily dina Senén:

Choupo-Moting asalna dina kasalahan gede ngalawan Strasbourg!
retakan Thauvin sanggeus eleh ngalawan Bordeaux!
Thierry Laurey rebounded ngalawan wartawan!
Benzema regia kalawan Real!
The kaos Malcolm meunang!

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=bTvXF-vkZjE