Chris Evans geus ampir ruined nasib Kaptén Amérika dina 'Avengers: Endgame' - BGR

béntang Avengers: Endgame diréktur jeung kapala Marvel, Kevin Feige, sadaya spoke di sabtu minggu ka ngabahas pilem upcoming tina Marvel, anu baris tutup fase katilu ti si MCU Marvel, chaired ku Jon Favreau. konferensi. Sarerea masih hirup sanggeus kajadian Perang watesna ieu bagian tina panel, produser bijaksana ninggalkeun sababaraha korsi kosong ka pahlawan maot dina pilem saméméhna Avengers .

gampang ngakuan Karen Gillan, Paul Rudd, Scarlett Johansson, Kevin Feige, Robert Downey Jr, Don Cheadle, Chris Hemsworth, Danai Gurira, Jeremy Renner, Aom Russo, Chris Evans, Joe Russo, Brie Larson sarta Tandaan Ruffalo patarosan ngawalon Favreau jeung fans salila kagiatan. Tapi urang baris difokuskeun Evans, anu ampir ruined nasib Kaptén Amérika dina konferensi pers keur silenced sahenteuna dua kali ku kolega-Na.

Evans ngancik peran Kaptén Amérika dina superhero epik ngadegkeun Steve Saduy di zat salaku salah sahiji inohong undisputed tina Avengers. Sanajan kitu, waktu na maén pahlawan Marvel ka tungtung di Endgame a kanyataan yén aktor kungsi alluded sababaraha bulan kapengker ku tungtung shooting teh.

Ayeuna Evans teu ngayakeun Tom atawa Holland Tandaan Ruffalo lamun datang ka leupaskeun Avengers tanpa pamikiran, tapi kapaksa giliran sabudeureun ngomong pamit ka fans on Twitter nyebutkeun pesen pamitan na teu hartosna yén Kaptén America maot dina Endgame . Jalaran kitu, paling dipikaresep urang pikir Steve nyaéta salah sahiji korban Endgame sarta kami nempo disangka leaks suggesting nu kieu bakal jadi kasus nu bener.

Nagara ieu aya di sumanget ieu nu urang balik. di konferensi pers, dimana Evans linggih antara baraya Russo, ogé dina posisi sentral-gancang. Hiji malah bisa disebutkeun yen manehna anu dikelompokeun dina korsi diusahakeun ngantebkeun peran Evans Endgame .

"Kaptén Amérika mangrupakeun pahlawan Palasik. kalawan hiji kode moral unwavering, sarta geus perfected ngagambarkeun Anjeun eta, némbongkeun urang malah sahingga ngageter, "mimiti sual-Na. "Naon boga eta dimaksudkan pikeun anjeun maén jeung naon ngalakukeun anjeun resep paling tentang Kaptén Amérika dina pilem ieu?"

"Muhun, abdi nebak abdi tiasa masihan stroke lega," ceuk aktor sanggeus hiji bursa hilarious, nyobian sangkan ngarti yen manehna teu bisa ngobrol ngeunaan rinci. "Kuring pikir tungtung katumbiri nu, oke - Maksad abdi éta aman ngomong, euweuh? - pilem ieu nyadiakeun jenis tungtung ka loba ... "na éta nalika Joe Russo interrupted anjeunna ku sora ringing, urging hakim dihalangan.

"Aya tapestry tina pilem 22 ..." Evans diusahakeun cara hilarious neruskeun seri na pikiran bari dulur ieu ketawa di anjeunna, sateuacan nyarios anjeunna ngan bakal ninggalkeun. "Anjeunna ngalaman jadi loba," diusahakeun deui mun nyarita Evans Cape takdir, tapi lengkep hayu Kaptén America di puseur respon na, meunangkeun nu salah sahiji hal pangalusna ngeunaan peran ieu teh taun 10 ' friendships sarta hubungan, sarta sakabéh kulawarga MCU nu eta milik.

Evans nyebutkeun bakal mibanda lamun eta nyalira? Simkuring moal terang bisa pernah kiwari, saprak Joe Russo interrupted anjeunna, tapi anjeunna bisa geus ngaragragkeun spoiler badag sabudeureun Endgame .

Engké, lamun batur hayang nyaho saha pikaresep dina janggot mun janggot dicukur tinimbang cap, Evans ngawaler yen anjeunna pikaresep bonet bearded méméh batur publik teu bisa inget yen manehna moal ngabahas eta hairstyles di konferensi pers. Aranjeunna lajeng milih yén hat bearded teh pangalusna, malah lamun Rudd dipikacinta aranjeunna duanana. Downey Jr geus derailed debat ku sangkan hiji anecdote ngeunaan Adegan tina Avengers shawarma dibintanginya Chris Evans, oyag a prosthesis nu nyumput janggot-Na.

Lamun geus katempo runtuyan pilem umum Endgame anjeun terang yen sababaraha urang gaduh hairstyles béda, nu sigana nyarankeun petikan waktos antara acara jeung perjalanan waktu. Di Cape Town, urang manggihan anjeunna kalawan leuwih seragam dina klip ieu, sarta kalawan jeung tanpa janggot a.

sumber gambar: Marvel Studios

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR