rankings FIFA: Kamerun 54e rengking bangsa bal di dunya

The Indomitable Singa na mangtaun dua tempat di rankings FIFA dina April dileupaskeun Kemis.

The Kamerun ngaronjatkeun posisi na dina ranking dunya tina bangsa footballing pangbadagna nu commits unggal bulan FIFA (FIFA). Nagara ngawengku situs 54e di sakuliah dunya. Mertimbangkeun dua titik earned dibandingkeun Maret nalika Kamerun ieu rengking 56e.

Kamerun jadi waktos bangsa bal katujuh dina buana. Hiji prestasi anu ieu meureun wanti ku meunangna leuwih Komoro 23 Maret salila poé ahir qualifying pikeun bisa 2019.

kituna teh Indomitable Singa mangrupakeun hiji nambahan slight sanggeus ngalaman poé cerah dina periode 2002-2009 mana Pilihan éta mindeng 10e bal bangsa di dunya.

Ranking Maret FIFA ieu ditandaan ku ayana Bélgia di pinnacle di dunya, dituturkeun ku Perancis (0 meunang titik), Brazil (0 titik miboga) jeung Inggris (1 meunang titik). Di Afrika, adidaya bal téh Sénégal (Dunya 23e), Tunisia (28emondial), Nigeria (Dunya 42e) jeung Maroko (Dunya 45e).

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/08/classement-fifa-le-cameroun-classe-54e-nation-de-football-dans-le-monde/