de Bruyne

London - Kevin De Bruyne mecat saran wae yén stadion anyar Tottenham bakal mere eta kasempetan hadé pikeun datangna rupa pikeun Manchester Kota salila konfrontasi maranéhanana di Liga Champions.

Bos Spurs Mauricio ] Pochettino ceuk timnya "tiasa ngalakukeun leuwih" di imah anyar nya ku korsi 62 000 tapi De Bruyne ceuk eta bakal tetep lawan bahaya sarua, sanajan eta ieu maén di Wembley.

"Kuring teu paduli tahap" Kuring ngeunaan miara tim kami maén, "ceuk gelandang Belgian.

"Sarerea Talks About panggung salaku lamun éta hal husus - dulur boga panggung, dulur boga ngarojong. Aranjeunna bakal siap membela eta. [19659005] "Kuring teu nyangka bakal aya bédana sagala. Éta meureun bakal saeutik leuwih bungah, tapi tungtungna éta mangrupakeun stadion kalawan ngarojong. Mun aranjeunna buka Wembley kalayan jalma 80 000 62 000 atawa kalayan jalma, éta bakal sami. Ieu bakal cocok tangguh, tapi Jigana sagalana bakal rupa. "

Kota boga kasempetan pikeun ngahontal semifinal Liga Champions pikeun kadua kalina dina sajarah na sanggeus datang kaluar dina tahap ieu usum kamari, oge hiji lawan Inggris di Liverpool.

taun ka tukang, Liverpool kungsi menang leg kahiji 3-0 saméméh hiji panongton sumanget, tapi De Bruyne teu pikir bakal aya perbandingan jeung kaulinan Salasa wengi urang.

a tim béda, sataun béda, pamaén béda, "manehna ditambahkeun." Taun ka tukang, urang kungsi usum hébat. Simkuring teu cicing saluareun kuartal-final na kitu wae.

"The patandingan cangkir anu béda. Lamun henteu di pangalusna anjeun lajeng euweuh urusan, ngan nyobian ningali buruan. Anjeun teu bisa maénkeun kaulinan 70 tingkat pangluhurna Anjeun. Jigana urang maénkeun kacida alusna. "

Samentara éta, pep Guardiola percaya yén Spurs boga tim leutik dicoo dua kali saprak kaulinan panungtungan of lawan maranéhanana, bari Kota nuluykeun hiji quadruple unprecedented.

"Yakin," cenahna. en ditaros upami Tottenham kagungan hiji kaunggulan sabab tina cuti tambihan. "Tapi tarung pikeun sagalana, kedah aya tenang.

"Lamun maranéhna boga genep poe ucapan salamet. Meureun hiji poe urang kudu genep poe sarta lawan urang bakal dua atawa tilu. Di handap ieu mangrupakeun rapat.

"Mun kami ulah ilubiung dina kompetisi ieu, urang bisa jadi leuwih poé. Ieu naon éta, teras éta tangtangan éta. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/manchester-city/story/3819656/manchester-citys-de-bruyne-doesnt-think-new-stadium-helps-tottenham