Ahli yakin yén orok karajaan bakal dilahirkeun pas Meghan mintonkeun "tanda" tina panggung panungtungan kakandungan

Ieu ampir waktu keur ngimpi pangbadagna ti sababaraha Sussex pikeun ngahontal. Meghan na Harry hoyong janten sepuh téh atra tur tanggal pangiriman approaching.

Cara duo karajaan ngalaksanakeun kalawan barudak mangsa celebrations dihadiran ku anggota kulawarga karajaan, urang bisa mastikeun yén maranéhna bakal kolotna alus na eta bakal éndah pikeun nempo éta tungtungna peran ieu. Tapi sabaraha lila manehna kudu antosan?

The indeks tina évolusi kakandungan

The ahli bahasa tubuh Judi James masihan kami a glimpse of lamun kami bisa ngaharepkeun ngagungkeun ka kalahiran tinasalah sahiji orok karajaan paling diantisipasi.

aktris nu spent Meghan ngagunakeun pikeun nyumputkeun tanda reuneuh Ngan beuteung nya protruding nunjukkeun yén duchess nu memang reuneuh.

James ngomong basa awak Duchess ieu kitu ogé panginten kaluar na jadi ogé ngadegkeun yén éta téh hésé pisan ngomong lamun tanggal pangiriman sabenerna dijadwalkeun.

Manehna salawasna ageman heels tinggi, pikeun sakabéh outings karajaan tur boga katingal langkung dinamis ti kantos. Leuwih ti éta, urang tingali aya indikasi yén Aisyah keur nalangsara ti nyeri deui, kurangna sare. Éta daun malah moal sigana teh renik slightest tina kahariwang.

Jadi kumaha urang kenal? Judi nyebutkeun éta Harry anu antukna bakal rengat sarta némbongkeun hiji gairah ngaronjat tur kahariwang.

Nurutkeun kana informasi diungkabkeun, Meghan Markle ngalahirkeun anak nya dina April tapi malah bisa lumangsung saméméhna lantaran Judi pikir orok bakal anjog pisan geura-giru. Simkuring teu tiasa ngantosan!

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR