"Kuring hayang adu Cabral salila perdebatan dina sagala channel TV" pikeun ngabejaan kabeneran keur Kamerun

Urut koordinator Gerakan 11 juta warga di wewengkon Kamerun barat, dina "katuhu reply", diterbitkeun dina Senén di hudang ngalirkeun Minggu Cabral Libii nu sarena issuance nyebutkeun eta hayang ngabongkar éta "ngampar" tina boss urut na salila televised raray-to-beungeut.

Armand Noutack II, urut Daerah Jabar 11 juta - (c) DR

"Kuring geus dibikeun teuing waktu kuring, duit, nu datangna ngabejaan telecasts gede bohong! "Nyebutkeun urut sidekick sahiji pamimpin pulitik jadi pohara kritis Libii Cabral.

Anjeunna ditambahkeun: "Leuwih ti éta kuring hayang adu Cabral salila perdebatan dina sagala channel TV, anjeun kudu ngabejaan bebeneran ka Kamerun! ".

Armand Noutack II defies Libii Cabral jeung kulawargana anu kedalna geus wani trample harkat na: "Kuring moal ngantep anjeun, anjeun jeung nickname Anjeun lieutenants impunity trample martabat kuring! Pernah! "Anjeunna wrote.

Handap, kaluaran pinuh ku Armand Noutack II, dirilis dina April 08 2019.

Cabral, #BIEN_MENTIR IS ART AN! (Katuhu of reply)

Kuring ngan diawaskeun dina acara arena 2 channel on youtube!

tayangan munggaran kuring nu basajan: Cabral Libii anu kalintang haughty jeung takabur dina na balik ti AS janten ampir hina, éta hal! Ieu alus mun poho # stade_cité_cicam tur turun ka bumi!

Tapi saluareun éta, Cabral nyaéta tukang bohong, hiji tukang bohong nyata!

Cabral anjeun hiji tukang bohong, tukang bohong, tukang bohong, tukang bohong 3 kali!

Kumaha anjeun tiasa wani ngomong telecasts di polling kuring nu katilu Semesta ngagaduhan enol undian! Tukang bohong!

Abdi hoyong ngingetan publik nu ieu hiji anggota sensus panitia departmental tina undian keur MiFi, abdi teu scrutineer na I milih di stasiun polling Banengo A!

Saluareun kanyataan yén sora nu mangrupa rusiah, bakal ngingetan Cabral I milih pikeun anjeunna, sarta isukan kuring moal papanggih jeung manajer kota tina ELECAM kana ngalaan bohong badag tina pamimpin ieu saha, rarasaan Sarat jeung Kaayaan pupusna nyiar a scapegoat menerkeun depravity sorangan!

Abdi hoyong ngelingan didieu yen, keur anggota panitia departmental tina sora sensus, abdi dihadiran ti mimiti nepi ka ahir dina recount di TPS béda utamana hiji tempat kuring exercised tugas abdi Warga! Na di kantor ieu, loba warga milih pikeun Cabral!

Badag lanceukna Cabral Kuring keur di no way jawab Kawijakan depravity, anjeun megatkeun pikeun ngurilingan maneh salaku individu Ocol sarta sababaraha convicts, putting jauh sakabeh jalma anu wani contradict anjeun, sobat nganggap!

Isukan wengi Kaula bade ngalaan loba rants anjeun wengi ayeuna di pakalangan!

Kuring geus dibikeun teuing waktu kuring, duit, nu datangna ngabejaan telecasts gede bohong!

Di sagigireun, abdi hoyong nyanghareupan Cabral salila perdebatan dina sagala channel TV, anjeun kudu ngabejaan kabeneran keur Kamerun!

Naon anu cara awon kieu hoyong nyandak ka barung sagala pagawean dilakonan dina MiFi kalawan sakelas mah kuring? Ocol mimiti dina studio radio dinten sejen, wengi ayeuna anjeun diasupkeun! Naon anu éra!

Cabral anjeun tukang bohong a, a tukang bohong nyata kawas sidekick Anjeun #Okol!

Kuring nyaho ieu téh hirup si asa anjeun anu ngawartoskeun anjeun nyebutkeun yen, jeung anjeun ogé ngomong dina televisi hirup tanpa mariksa, naon musibah, naon a éra!

Kami di no way jawab teh # escroquerie_Nationale, anu # bluff_général na #tromperie_sur_la_marchandise geus dikelompokeun, abdi milih pikeun anjeun, abdi teu kuciwa, sabab dina waktu nu tetep masihan hiji semblance tina # normalitas!

Cabral lamun masih hoping Sarat jeung Kaayaan hal kudu ningali sakuliling anjeun, sarta ngabubarkeun nothings ieu: dewan a adi saeutik anu diaku anjeun!

Lamun anjeun fireplaces kalawan hiji individu kawas nu nyebutkeun Ocol jadi lulugu anjeun staf, anjeun urut calon presiden (unheard sahiji di sajarah), euweuh rating janjian, sarta yén ngaluarkeun gede bohong on trays TV poean ieu téh dimana balik lamun teu di jero liang?

Badag adi hiji politikus bohong, dijadikeun usaha pikeun pakéan nya bohong teu némbongan ridiculous lamun bukti iman goréng bakal dibere ka anjeunna! Jeung isukan wengi, nalika anjeun boga bukti #gros_mensonge, anjeun ngomong naon? Éra!

Abdi Cabral dear I milih pikeun anjeun, indung kuring, lanceukna saeutik kuring, nephews abdi, aunts, dina pondok sakabeh kulawarga kuring, rahayat ... Jeung ayeuna anjeun ngan ngabejaan gede bohong dina TV?

Ngan ayeuna Kami di ELECAM!

Kuring moal ngantep anjeun, anjeun jeung nickname Anjeun lieutenants impunity trample martabat kuring! Pernah!

Kuring nanya ka unggal calon 9 dina Pemilu Présidén panungtungan mun nanyakeun sual ieu: kumaha lamun ieu Pemilu Présidén isukan ferai_je masih skor sarua?

Badag lanceukna Cabral jeung lamun hal ieu teh isukan Présidén Salasa ferais_tu skor sarua? Anu mangrupa hiji-hijina sual nanya, manéhna nyebutkeun eta kabeh!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/actu/politique/1107281-armand-noutack-ii-je-souhaite-affronter-cabral-lors-d-un-debat-sur-n-importe-quelle-chaine-tv-pour-dire-la-verite-aux-camerounais