Juventus kedah ngéléhkeun langkung rékaman ku titik judul 1 tina judulna

Milan (AP) - Deui, Juventus tarung sababaraha rékaman di Serie A.

Meunangna nu 2 1-tim cocok AC Milan sabtu minggu ieu, dina kombinasi kalayan jieun Naples ngalawan draw of 10 Genoa Juventus butuh ukur titik pikeun ngamankeun hiji judul padeukeut kadalapan di Serie A. Judul kudu leuwih ti meujeuhna. Spal ieu kaancam relegation on Sabtu sanajan usaha tina lalampahan ka Amsterdam midweek keur leg kahiji tina quarterfinals tina Liga Champions ngalawan AJAX .

Mun Juventus ngéléhkeun cocok tim bakal jadi klub Italia mimiti meunang judul jeung genep kaulinan ditinggalkeun. Catetan saméméhna lima patandingan geus ngadegkeun ku bekasi di 1947-1948 na equalized Fiorentina di 1955-56 na Inter Milan di 2006-07. [19659002] "Unggul dalapan judul padeukeut teu gampang," ceuk palatih Juventus, Massimiliano Allegri. "Kuring ngadenge di hiji lomba judul nu teu pisan metot tapi boga leuwih istighfar ka Juventus salaku kurangna kiridit di batur.

"Napoli tuh naon kudu meunang sarta bisa commended. Tapi kuring pikir urang kedah ngalakukeun sanajan leuwih compliments ka Juve, sabab kami indit saluareun. "

Ieu bakal judul jawara Allegri kalima di dua taun di Helm of Juventus, nuluykeun moméntum miheulaan Antonio Conte. 19659002] No klub lima leagues luhur Éropa teu meunang dalapan lempeng. Lyon nyaeta deukeut, unggul tujuh judul liga di Perancis di liga nu.

Mun Juventus réngsé musim kalawan sahenteuna genep ngéléhkeun sarta draw hiji, éta baris ditungtungan ku 103 titik, surpassing catetan sadaya waktos di Serie A. 102 set titik di 2013-14. Mun manéhna meunangkeun kabéh patandingan na sésana, anjeunna bakal geus meunang di 34 38 on, megatkeun catetan sejen ngatur usum ieu.

Milan FUMING

Catetan dismal tina AC Milan ka Juventus terus, tapi sugan eta teu kedah

Milan teu keok Juventus di bekasi saprak 2011, nalika palatih kiwari Milan, Gennaro Gattuso, ngoleksi nu meunangna ti tim dipingpin ku palatih Juventus ayeuna, Massimiliano Allegri. naon anjeunna disebut "kasalahan refereeing pisan jelas," nambahkeun yén "wasit éta inadequate".

Anger Milan éta puseur pinalti a teu ditumpukeun, salawasna sésana skor 0-0 sanajan Alex Sandro stopping Pameuntasan Hakan Çalhanoğlu kalawan panangan-Na. Saatos reviewing muter, wasit Michael Fabbri mutuskeun ieu involuntary.

"Ieu teh sataun katujuh nu Milan henteu ninggalkeun buruan ngalawan Juventus di bekasi jeung titik," ceuk Gattuso. "Aya geus kasalahan refereeing, tapi kasalahan anu urang bisa geus dicegah sorangan.

"Urang bisa geus hadé, tapi ogé leuwih untung ... Kuring henteu weruh anu mutuskeun moal masihan pinalti a tapi teu neangan excuses. "

panggero ieu bisa ngarugikeun Chances Milan ngeunaan qualifying keur Liga Champions taun salajengna. Ieu masih ngawengku tempat panungtungan tapi geus leuwih Atalanta waktu Roma et Lazio nu kakara balik.

tilu titik misahkeun Milan ti katujuh kaopat sarta, Lazio, nu boga kaulinan dina leungeun. Dua lalaki patepung Sabtu di San Siro.

ICARDI Balik

Dina Minggu, fans Inter Milan kesel anger maranéhna Mauro Icardi Mario Balotelli.

Balotelli téh di warung San Siro 0-0 hadir dina draw sahiji tim urut ngalawan Atalanta. Lamun eta geus ditémbongkeun dina layar badag, ieu downright annoyed.

Icardi geus kungsi panarimaan dicampur dina penampilan kahijina di imah saprak awal Pébruari, sanggeus réngsé hiji stalemate of ampir dua bulan Rebo di Genoa.

nu keprok ti sababaraha bagian sarta ngalepatkeun sababaraha ngaran séjén nalika Icardi ieu baca, bari banner ieu ditampilkeun ku kecap "balikna kaptén".

Icardi ieu mecat handapeun hungkul kontrak berkepanjangan.

Aya kungsi ogé geus nyanyi ngalawan anjeunna tina bagian fans hardcore, tapi maranéhanana ridiculed ku saeusi stadion.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/juventus-set-to-break-more-records-with-title-1-point-away-040819