Pasangan Strasbourg "keuna ku rahmat" dina liga Perancis

Paris (AP) - Strasbourg nyaeta tim mimiti ninggalkeun Parc des pangéran jeung titik hiji usum ieu dina liga Perancis, hatur nuhun di bagian badag ka sapasang serangan seru ngagabungkeun ira jeung téhnik.

Ngan poé sanggeus nyetak dua gol di midweek, gelandang Aom Cibungur jeung striker Nuno Da Costa éta deui dina Minggu reureuh skor Judul Paris Saint-Germain

"Éta téh keuna ku rahmat pikeun moment," ceuk palatih Strasbourg Thierry Laurey.

Da Costa, 28 taun, narajang ka Tanjung Perdé karir anu geus kalem ku masalah fisik, geus tungtungna datangna umur. qualities na dijieun sorangan dipikawanoh aya dua musim lamun gol 18 pikeun Valenciennes dina division kadua geus diaspal cara pikeun mindahkeun ka Strasbourg. striker serbaguna tur gancang ngoleksi dalapan gol na dikirimkeun lima assists dina ngan 18 dimimitian usum ieu.

Sanggeus meuntas kalawan Cristiano Ronaldo dina Sporting salila taun na latihan, Da Costa ieu dipasang dina kidul Perancis kalawan kolotna. Dina 18 taun, tatu Shin parna ampir derailed karirna, tapi anjeunna tungtungna ngancik pro di Valenciennes di 2015.

"Anjeunna perlu ningkatkeun dina sababaraha rinci anu bakal nulungan anjeunna ngalengkepan game na," ceuk Laurey L'Equipe. koran saméméhna musim ieu. "Anjeunna téh calakan, palinter sarta ngabogaan kaulinan sirah alus. Eta tumuwuh sakumaha lalaki anu ku jadi bapa, sarta anjeunna baris ngaronjatkeun salaku pamuter lamun manehna ngajaga sumanget anu sarua sarta terus muter kawas manéhna teu sadaya waktu. "

Bébédaan Da Costa salila game ngalawan PSG éta modél sepi. Bari ngalakonan hiji puseur kedap of Lionel Carole kalawan shot akurat saluareun jangkauan sahiji kiper Gianluigi Buffon.

Dina 33 taun, Cibungur nyaéta pamuter kirang Sarbini tapi qualities kapamimpinan na mantuan anjeunna ngalih ti division katilu jeung kahiji. [19659002] Cibungur sempet geus dijieun headline musim ieu ku cara nyatakeun yén striker PSG Neymar teu kudu "diprotes ngeunaan" sanggeus injuring suku na pas keur cocok Piala antara Perancis klub dina Januari . Neymar, anu kungsi subyek anu teuas tackle Cibungur saméméhna dina pertandingan, ieu sidelined saprak.

Minggu Cibungur ngoleksi salah sahiji tujuan best of karirna ku jurus luhung kaluar lagu keok. silenced nu Parc des pangéran jeung brings total na ka lima gol liga usum ieu. dangong combative na deeply lasut anjeunna sanggeus anjeunna ninggalkeun pitch 65e menit ngalawan PSG jeung Strasbourg teu bisa ngajaga posisi na ngarah.

menari deui

Hatem Ben Arfa kadangkala disebut French Lionel Messi pikeun kualitas na.

Dina 32 taun, anjeunna dibuktikeun sabtu minggu ieu yén waktu susah anjeunna ngalaman meuntas PSG ieu dipiguraan ku gol stunning keur tim anyar Rennes.

Ben Arfa ngagaduhan bal di midfield sarta diteundeun detik ngadeukeutan 15 nalika anjeunna dribbled kaliwat pass-to-beungeut dua kali saméméh maén kalawan teammate di wewengkon antara tilu pembela nyitak.

Ben Arfa geus dipasang hiji video dina gawang miboga akun Intsagram kalawan caption nu: "Meni dribbling, éta ogé seni tari! "

bodas Lyon ?

Masa depan palatih Lyon Bruno Genesio Lyon di stake, tujuh juara juara mungkir laporan ditilik Laurent Blanc.

Lyon indit Sanggeus minggu hese di semifinal tina Coupe de France semifinal saméméh eleh 3-1 ngalawan Dijon, hiji eleh nu compromised Chances nya ku kualifikasi langsung pikeun Liga Champions usum hareup.

"Olympique Lyonnais denies mastikeun dikontak Laurent Blanc, atawa naon baé palatih sejen," ceuk Lyon dina pernyataan on Senén. "Nu sakabeh klub anu fokus kana tungtung musim, jeung budi obyektif kana Bruno Genesio sarta pamaén di kaayaan pangalusna meunang tempat dina mimbar".

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/strasbourg-pair-touched-by-grace-in-french-league-040819