trophy tina Dunya Piala Perancis 2019 datang di Kamerun

Pihak Perancis on Pébruari 24, JABAR Piala nu Trophy Awewe urang Perancis 2019 baris meuntas péngkolan tahap 17eme of 24 08 nagara mumpuni April ieu Yaoundé.

Tujuanana nya éta pikeun masihan pamaén na fans genep buana mumpuni pikeun petualangan Perancis, hiji kasempetan pikeun pendekatan ceuk piala motivator.

Gaëlle Enganamouit pikeun nampung mulia

The Afrika Golden Ball 2015 sarta panulis tujuan panggancangna di timnas éta awéwé ti Kamerun hiji anu bakal ngabagéakeun piala dina datangna di bandara internasional ngeunaan Yaoundé Nsimalen. Gaëlle, diangkat duta piala buleud ku FIFA jeung bakal ngalakukeun sesa wisata Afrika kalayan rombongan. Jumlah Indomitable Lionesses 17 geus ayeuna di Yaoundé pikeun kaperluan ngabalukarkeun kuring

Program nu Trophy Tour di Yaoundé

Trophy nu datang dina Yaoundé 08 ieu April nyaéta Durbanen ti Afrika Kidul jeung Abuja di Nigeria. piala nu ngumbara jeung program handap ngadegkeun ku FIFA kuring

Ettie, anu maskot tina Piala 2019 Dunya

• 24 Pébruari: peluncuran di Paris (Perancis)
• March 3: Montego Bay (Jamaica)
• March 7: Santiago (Chili)
• March 9 Buenos Aires (Argentina)
• March 11: Rio de Janeiro (Brazil)
• March 13: Rajana (Amerika)
• March 15 San Fransisco (Amerika)
• March 18: Los Angeles (Amerika)
• March 22 Ulsan (Républik Koréa)
• March 24 Tokyo (Jepang)
• March 27 Shanghai (PR Cina)
• March 29: Bangkok (Thailand)
• March 31: Sydney (Australia)
• April 4 Auckland (UNPAD)
• April 6 Stockholm (Swedia)
• April 7 Durban (Afrika Kidul)
• 9 April: Yaoundé (Kamerun)
• 11 April: Abuja (Nigeria)
• April 12 Oslo (Norwégia)
• April 14 dortmund (Jerman)
• April 15: Coverciano (Italia)
• April 22 London (Inggris)
• April 23 Brighton (England)
• 25 April: Edinburgh (Skotlandia)
• 27 April (Walanda)
• 29 April: madrid (Spanyol)
• 30 April: Toronto (Kanada)
• Méi 2: Paris (Perancis)

Odeline Stella Mouazan

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/04/football-feminin-le-trophee-de-la-coupe-du-monde-france-2019-arrive-au-cameroun/