Singa Club: realitas luar biasa anu bakal overwhelm Choupo-Moting pikeun taun

Ieu ukur nyandak dua detik dina paling tapi moments nu immortalize nu Indomitable Singa dina pamadegan dunya, sakumaha lamun hiji sakabéh karir gumantung kana eta. Ieu hanjakalna realitas hanjelu média ti sagi genep jeung klub andalannya na nu geus bisa naek ka tingkat ekspektasi, anu dipasrahkeun ka nyungsi culprits. Na saha hadé ti Choupo-Moting, geus diserang ti sadaya sisi pikeun bulan ?

Tapi leres ampir lasut ieu April 7 bakal pisan nyeri. Mimitina eta deprives Nkunku atawa malah Choupo hiji obyék insured, teras meunangna bakal geus diwenangkeun klub nu capitable ngagungkeun judul Jawara di imah na pihak nu ieu geus disiapkeun dina panempoan unblemished usum kieu imah. Tungtungna geus ditantang nu Indomitable Singa geus tebih umum, kacida salah anu geus salawasna dirojong ngalawan angin-na-tides.

Anjeunna terang rada nu cocok jadi jauh sanggeus sanggeus dibuka nyetak dina.

Naon geus bener kajadian ?

Kalawan 90min.com: Sedengkeun Christopher Nkunku sempet ngaleungitkeun nu kiper Strasbourg kalawan sintreuk jeung bal ieu pos arah gawang, anu striker Parisian sumping ka eureun di lagu sarta tangled sorangan ahirna dina mindahkeun pos. Surreal.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.camfoot.com/les-lions-en-club/lions-en-club-l-incroyable-realite-qui-va-accabler-choupo-moting-pendant,29785.html