Daptar EELV Éropa 2019: environmentalists aya calon?




Disetir ku Yannick Jadot, daptar EELV dina pamilu Éropa hayang nyieun "deal anyar" héjo. Kalawan 73 ngaran geus dipikawanoh, daftar ieu geus nampik babaturan deukeut kalawan béréndélan leftist lianna.

"Kuring ngabejaan pamilih Sosialis salaku sakabeh budayawan pamilih: lamun hayang ngajawab usefully pikeun ékologi, pikeun humanisme, pikeun solidaritas, urang kudu ngajawab ecologist" ceuk Yannick Jadot Grand juri RTL-LCI-Le Monde dina awal April. Eta sahingga dugi ka panggero pikeun rally diusulkeun ku Raphael Glucksmann, sarta reaffirmed RUU EELV daptar anjeunna huluna. Dina Juni 2018, Partéy Héjo sempet geus maréntah kaluar kamungkinan mangrupa satru kalayan Perancis jeung Génération.s Insoumise.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.linternaute.com/actualite/politique/1788413-liste-eelv-quels-sont-les-candidats-ecologistes-aux-europeennes/