LO Daptar Éropa: anu calon LO?


LO Daptar Éropa: anu calon LO?

Daptar LO diwakilan ka pamilu Éropa dina 2019. Ngaran 79 anu diumumkeun dina Maret pikeun membela hiji proyék kénca-wing di Éropa.

Manehna teu digambarkeun mangsa perdebatan di Perancis 2. Acan daptar LO bakal ogé digambarkeun dina pamilu Éropa 2019. pihak nu mimitina sempet envisaged daptar joint jeung Partéi Anyar Anti Kapitalis, sateuacan diskusi ulah eureun di 2018 Nopémber. Saprak harita, anu NPA teu ngalebetkeun daptar sorangan, pikeun kurangna dana, sareng disebut ngajawab pikeun Lutte Ouvrière sanajan béda maranéhanana.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.linternaute.com/actualite/politique/1788411-liste-lo-quels-sont-les-candidats-aux-europeennes/