Lloyd ngoleksi dua gol di final 6-0 ti Bélgia ka AS

Los Angeles (AP) - The Piala Dunya kudu kaanggo sakumaha Carli Lloyd bahaya-pilari.

Béntang ti Piala 2015 Dunya ngoleksi dua gol kahijina taun dina munggaran 19 menit ti nasional AS munggaran. The 6-0 eleh tim ngalawan Belgique pas keur wengi acara Minggu

Lindsey Horan na Samantha Mewis ditambahkeun gol dina periode munggaran sanggeus Lloyd kungsi ngoleksi dua kali dina hawa. Alex Morgan ogé ngoleksi gol mimiti dina periode kadua, nalika Amerika némbongkeun kakuatan karasa maranéhanana di buruan hareup maranéhanana ngalawan Bélgia, hiji lawan well-dianggap lacked bieu qualifying pikeun Piala Dunya.

Jessica McDonald ditambahkeun ngajalankeun kalima rakyat Amerika. Tujuanana dina detik ahir game.

"Jelas, sagalana digawé kacida alusna wengi ayeuna, ceuk Morgan. "Sababaraha pamaén di lapangan henteu kungsi katempo jadi loba hal jeung Jigana loba pamaén geus bener ngembang. (The Piala Dunya) nyaéta pasanggiri panjang tur aya kitu loba variabel. Urang tadi pikeun mastikeun yén unggal pamuter éta siap nyumbangkeun. "

Morgan ngoleksi dina pass nice ti Lloyd 36 heubeul taun, anu némbongkeun yén bisa jadi leuwih ti hiji sub super di Perancis panas ieu.

Taun munggaran awal Lloyd, anu Srikandi anu ditandaan dina triumph tina Piala Dunya ka Kanada ku Amerika, ngoleksi na 106e 107e sarta karir gol, Michelle Akers nempatkeun kaopat dina daptar gol karir AS.

"Kuring Abdi janten foolish teu nangkep kasempetan ieu jeung nyoba nangkep eta," ceuk Lloyd. "Kuring hayang meunang. Abdi meunangna a. Jalma bisa disebutkeun naon maranéhna rék tapi kuring nyaho yen di ahir, abdi tiasa nulungan tim ieu meunang piala ieu di Perancis, sarta kuring moal eureun saméméh maranéhna ngalakukeun. "

scorer tim gawang aktif utama urang kungsi ngan dimaénkeun 34 menit salaku diganti lima kaulinan taun ieu, sarta diperkirakeun maénkeun peran cagar panas kieu sanggeus palatih Jill Ellis geus sakitu legana relegated kana bangku di ahir taun ka tukang. Tapi Lloyd geus capitalized on debut kalawan démo sejen bakat karasa dinamis anu earned anjeunna Dunya Player sahiji judul Taun sarta 2015 2016.

"Kuring geus ngomong deui robah kaayaan, naha dina widang atawa di sawah. sawah, "ceuk Ellis Lloyd. "Ieu peran-Na pikeun urang. Teu sangka wengi ayeuna manéhna kuat. Hebat.

The Samaun bek Ali Krieger ogé dijieun penampilan kahijina pikeun AS di persis dua taun, manggihan latihan Ellis 99e kanggo penampilan na dina karirna sanggeus 18 taun. Dina bulan datang, dua victories nyanghareup lounge Australia jeung Bélgia

Ellis kedah ngadegkeun méja mimiti na tina Piala Dunya di Perancis bulan hareup.

"Kuring mah tetep mibanda kaputusan badag sangkan dina minggu datang, sangkan Jigana nu ningali Krieger ieu sabagean katempo," ceuk Ellis. "Urang rék jumlah panggedéna mungkin tina nuhun".

The Amerika ngoleksi gol 11 ngalawan Australia sarta Bélgia, bari Ellis geus reviewed jero na. Sarta sanggeus conceding tilu gol ka Australia dina Colorado, maranéhna diteundeun a shutout di Los Angeles.

cocok mimiti tim AS dina taun Banc of California Stadion heubeul 1 kiduleun kota LA A riungan ngeunaan panongton 20 941 dihadiran hiji patandingan ramah kokotéténgan kawas perayaan olahraga.

Tim nu dibere baju seragam bodas na tina Piala Dunya di hareupeun a riungan ngeunaan Natalie Portman, Jessica Chastain, Jennifer Garner, Uzo Aduba jeung Eva Longoria. Sateuacan game, pamaén anu sadayana ngagem jerseys pamaén ti tim AS, meunang Dunya Piala 1999, anu ngahormatan on sawah di halftime pikeun meunangna bersejarah na sababaraha kilometer ti Mawar Saeful.

Bélgia éta runtuyan 10 cocog unbeaten sanajan gagal dismal -na pikeun cocog pikeun Piala Dunya. alignment na ieu ngeusi bakat maén professionally sakuliah Éropah, tapi Amerika éta punjul dina duanana tungtung.

Lloyd ngoleksi hiji gawang beredar di menit 14ème, nyungsi hiji crease kedap antara dua pembela Calung jeung kasampurnaan hiji sirah teuas panjang. kick Tierna Davidson. Tujuan kadua menit Lloyd 19e ieu sirah nutup Kristal Dunn.

Horan lajeng ngoleksi dina menit 26e sudut ka mintonkeun kakuatan rakyat Amerika dina hawa. Mewis ogé ngoleksi on sirah na tujuh menit engké dina tajongan bébas Christen Pencét, anu ngagaduhan tilu assists.

Sanggeus Cirian di satengah waktos, Morgan ngoleksi tujuan kalima ti Amerika ka 52e menit. The asli ti sub urban jauh tina Los Angeles ngoleksi gawang karir 101e di sudut hésé sanggeus hiji kompromi nice kalawan Lloyd.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/lloyd-gets-2-goals-in-us-6-0-exhibition-rout-of-belgium-040719