Salah sahiji pangalusna speaker Bluetooth dites teh harga panghandapna - BGR

Urang diuji loba speaker portabel Bluetooth leuwih taun, tapi urang sok datang deui ka modél. Ieu teh Portabel Speaker Bluetooth 2.1 saluran Nekteck NK-S1 . Dina $ 60 on Amazon, sigana bit mahal dibandingkeun sababaraha model populér séjén dina pasaran. Ngali hiji saeutik deeper, sanajan, jeung anjeun gé neuleuman éta spiker ieu alus teuing ngandung drivers 10W kuat sarta 10W subwoofer dua radiators pasif. hasilna mangrupa kualitas audio endah nu sigana badag, tapi dikemas dina spiker portabel ci kalayan hirup batré lila, gampang pikeun ngalaksanakeun mana. Bener mangrupakeun nawar di $ 60, tapi GTZIZ54K kode Kupon diréduksi jadi ngan $ 35,99 pikeun waktos kawates!

Di dieu aya sababaraha titik penting kaca produk:

  • kinerja sora luar biasa: Bluetooth speakerphone Nekteck nawarkeun kuat kalawan 20 watt tina kakuatan. Hal ieu diwangun ku hiji sistem luar biasa saluran 2.1 hadir kalawan narasumber 10W, a subwoofer na 10W 2 radiators bass Liabilities leres sora home theater dina ci sarta gampang ngagunakeun.
  • Panganyarna Vérsi Bluetooth: dipager Ieu cocog sareng Bluetooth 4.1 tur ngarojong propil tina pasatujuan A2DP, HSP, HFP, AVRCP. Mibanda rentang agung sambungan nepi ka 10 33 méter atawa suku jauh. Ogé ngarojong input AUX audio éksternal sangkan anjeun bisa maénkeun musik liwat sambungan kabel.
  • Téhnologi HVAC 6ème generasi: Generasi panganyarna téhnologi 6ème CVC boga fungsi ngurangan bising jeung pembatalan bahana. Ieu nawiskeun hiji pangalaman sora kualitas luhur.
  • Spiker interior AND exterior: Marvel ku speakerphone Bluetooth nu nawarkeun modus musik Nekteck 2 tailored ka kabutuhan Anjeun. Meunangkeun jelas, sora cinematic nalika anjeun di kamar atawa ngagedékeun nu bass sarta output audio pikeun sakabéh kagiatan outdoor.
  • Lila maén TIME: dileueut waktos 8 jam playback kalawan batré terpadu 7,4 V 2 000 Mah, nu ngidinan Anjeun pikeun maénkeun nepi ka 160 lagu pertengahan volume dina muatan tunggal. (Waktu maén variasina gumantung kana tingkat polumeu jeung eusi audio).

ngiringan @BGRDeals on Twitter mun turutan nawaran panganyarna na paling narik urang kapanggih dina web.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami disponsoran jeung nawaran disponsoran, mangga ngirim surelek ka disponsoran ku bb.com

Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina redaksi jeung iklan BGR jeung bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan publikasi urang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR