Maroko: Dua Israél sejenna ditahan di Maroko keur sanggeus diala tulak maranéhna illegally

Afrique

URL pondok

Dina Marrakech, dua Israél, disangka tina sanggeus diala kartu idéntitas Maroko ngaliwatan dokumén palsu, ditéwak ku pulisi. The arrests lumangsung lila sanggeus éta mesék sahiji jaringan kriminal disangka tina falsifying dokumén.

Dina Jumaah, pulisi Maroko ceuk eta sempet ditahan dua Israél disangka tina sanggeus diala tulak Maroko ku cara hiji cara dibeunangkeun, nurutkeun média lokal.

Dua lalaki ditéwak di puseur kota Marrakech. Sajaba ti éta, pulisi nyita a diturutan tinggal dikaluarkeun ku nagara Amérika Latin, kaaslian na keur dipariksa.

The tersangka diala kartu ID maranéhna ku lalulintas jaringan Paspor operasi pikeun kapentingan warga Israil "anu boga asal Maroko" bubar di Rét ka Casablanca.

The mesék sahiji jaringan kriminal ieu ngarah ka ditewak lima Israél ngabogaan Maroko paspor ahir Maret.

Sajaba ti éta, dina awal Maret, anu DGNS sempet geus ngumumkeun dina pernyataan nu ditewak di 10 disangka tina milik jaringan nyalurkeun sahiji dokumén, kaasup kartu idéntitas jeung paspor, pikeun kapentingan Israél 'n' teu mibanda asal Maroko ". Ieu balik deui duit tina 5.000 7.000 dina dollar AS (tina 4.400 mun 6.200 euro).

Kodeu sipil Maroko ngamungkinkeun ex sadayana Israél ngeunaan asal Maroko ngakses kawarganagaraan, matuh nampilkeun kolotna kalahiran otentik di Maroko.

===> artikel Leuwih lengkep ngeunaan Maroko dieu <===

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://fr.sputniknews.com/afrique/201904071040647199-maroc-israeliens-papiers-illegaux/