Meghan Markle orok gender wangsit? Mangrupa rusiah nu geus kaluar sanggeus kasalahan ieu?

Sanajan kitu, rusiah nu bisa kaungkap ayeuna sanggeus naon mucunghul mun aya cacad utama ti nutup sobat jeung ténis béntang Serena Williams. ngeunaan dalapan bulan hamil, alatan ngalahirkeun antara telat April jeung mimiti bulan Méi. The bookmakers geus fokus kana sex orok urang - tapi hasil wawancara kalawan Serena Williams kiwari geus ngurangan Chances gadis orok. béntang ténis dijieunna wahyu ngareureuwas dina wawancara jeung E! Warta, ngagunakeun kecap "manehna" pikeun tingal orok babaturan.

Ibu Williams sarta Meghan anu dipikawanoh janten babaturan deukeut jeung béntang ténis nembe dibuka hiji orok pancuran mewah keur Duchess di New York.

Ibu Williams, indung ti Olympia Ohanian, lami sataun, ogé disarankan ibu anyar: "Tampa kasalahan sarta teu nyangka janten sampurna. Urang nyimpen jadi loba tekanan ".

"Kabogoh abdi téh reuneuh. jeung manehna Éta kawas "Oh, anak kuring anu bade ngalakukeun nu" na kuring ngan melong nya jeung ceuk kuring ka kuring sorangan. "Teu, ayeuna teh henteu" Aku kawas, "No, anjeun moal" .

"Sagala teu bade sakumaha rencanana.

Meghan Markle

Meghan Markle ieu sugan nyoba boga gadis orok, wangsit dina wawancara (Gambar: Getty)

Ny Williams teu ningali langsung ka Meghan, tapi gancang diusahakeun ngarobah subjek sanggeus naon mucunghul janten kasalahan.

Numutkeun Gunung tanpa tutugan, Chances ngalamun murag tina 13 / 08 mun 04 / 07 mangsa peuting.

Alex Apati Gunung tanpa tutugan ngadawuh: "The bettors karajaan anu pilari slippages na Serena bisa mere eta salah.

"Urang ulah nyandak resiko naon jeung kami geus ngurangan Chances putri hiji sasuai. "[19659014] Meghan Markle Serena" Judul = "Meghan Markle Serena" data-w = "590" data-h = "350" src1 = "https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/ 106 / 590x /secondary/meghan-serena-1818625.jpg?r=1554749211363 "data-media1 =" "data-imgcount =" 1 ">

Meghan na Serena aya babaturan alus keur sababaraha taun (Gambar: Getty)

Meghan Markle Pangeran Harry

Meghan Markle jeung Pangeran Harry bakal nyangka anak kahiji maranéhanana di sababaraha minggu (Gambar: Getty)

Béntang ténis geus ko-dikelompokeun dina lavish orok pancuran Meghan di New York bulan panungtungan, anu bakal gaduh ongkos ampir satengah juta pon.

acara lavish ieu dilaksanakeun di Tandaan Hotel, dibanderol di euro 66 000 peuting. Upper East Sisi Manhattan.

Meghan 17 diondang sémah pihak, kaasup Amal Clooney, a ko-host, anu ogé ko-hosted acara.

Salila lalampahan ka Big Apple, Meghan éta kasampak balanja -end na makan di réstoran fancy kalawan babaturan.

Meghan Markle

Meghan Markle téh hamil ngeunaan dalapan bulan (Gambar: Getty)

Manehna oge ngumbara ka Gulfstream G450 mewah datang ka New York, jeung lalampahan babak costing hiji luar biasa $ 98 500 £.

Meghan na Harry dipindahkeun sababaraha minggu saméméh datangna orok maranéhanana, nu anyar Frogmore Pondok imah.

The Duke na Duchess of Sussex pagawean nu némpél ka imah anyar maranéhanana sarta enlisted bantuan Victoria Beckham, ayeuna di muatan tina karya disain interior.

Meghan Markle

Meghan dihadiran lavish orok pancuran di New York bulan panungtungan [194590] 26] (Gambar: Getty)

Perkara Rupa digolongkeun, Kelas II didaptarkeun, geus undergone renovations utama pikeun ngawengku binih sarta tempatna pikeun sorang.

Meghan, anu geus lila championed lingkungan, malah kaasup hiji Unit énergi héjo 50 000 £ nu bakal nyadiakeun panas, cai panas jeung listrik.

The renovations diharepkeun ngarugikeun jumlah héran of £ 3 juta taxpayer-dibiayaan tapi ieu dipikaharti yén Adipati na Duchess bakal mayar hiasan interior.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express