Proyék nawiskeun Pikeun RECEPTIONISTS

pedaran:

pagawe hotél urgently merlukeun, hotél urang boga peryogi gede pikeun nuturkeun
* resepsionis
* Manajer Store
kabeh jalma resep paling tahan
1) photocopy tina kartu ID
2) CV
3) peta lokasi
4) photocopy anjeun panungtungan diplom jsb
kabeh jalma bisa jadi paling
* Jurus moral Good
* Gairah ngeunaan karya
* Ble pikeun nganyatakeun diri di Perancis emas Boh Good Inggris Basa

nelpon 659023160 kanggo inpo

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!

CATETAN: teu mayar A tawaran proyek

TELES-relay relay pakasaban tapi teu recruit, kituna teu nanggungjawaban kana sadaya keur unggal

Kudu ati !!!!!