Jalma: nekat? Hiji keur 47 taun, Alexandra Lamy téh sieun jadi "hiji spinster"

Kusabab mimiti 2019 taun ieu, éta salah sahiji mintonkeun tina huluna pilem anyar Chamboultout mana baé dibéntangan barengan José Garcia.

Baca ogé: Tina Turner confides ngeunaan salakina: "Kuring patepung Erwin tur alim naon eta dimaksudkan cinta dina tetempoan kahiji"

Alexandra Lamy, anu balik ka Perancis sanggeus na tetep tina 5 taun di London téh siap mercayakeun dina hirup hiji nya.

Baca ogé: Tripel gempa: Girls Sylvester Stallone janten beauties fatal

Éta aktris 47 taun recounts :

Nalika salah sahiji nyaeta tunggal, sakumaha Kami, anjeun perlu dipaké pikeun kacida gancangna. Urang ngawitan ngobrol ngeunaan quirks saeutik. Teu rék lalaki hiji asup dunya kuring.

The ex-kabogoh Jean Dujardin nganggap umur sarta mucunghul mun geus robah prioritas na:

Kuring ngahontal hiji umur di mana salah sahiji bisa heran kumaha aranjeunna ngawula. Jalma Woman, Aku masih mom, tapi putri abdi 21 taun kirang peryogi kuring. (...) Unak kalayan lalaki, abdi lumangsung cicing di Tapi poé saterusna Kuring geus teu merta ngarasa kawas éta. Jadi naon? Kuring keur kalibet dina profési kuring.

Najan kitu, aya hiji hal nu worries aktris anu:

Muhun, abdi kedah janten Kade ulah jadi babu heubeul.

Anjeun satuju sareng naon aktris anu? Bagikeun pamadegan anjeun dina komentar!

Baca ogé: Dilahirkeun janten kawentar, ieu ikon bikangna geus dipelak nepi di lampu tina ibu maranéhna

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR