Hayam amis tur haseum Cina - Ngaronjatkeun Kaséhatan Anjeun

Hayam amis tur haseum ka Cina tehSalah sahiji masakan kawentar di dunya. Tapi Kinérja henteu dipedar. Sanajan kitu, eta sia mentioning kumaha anjeun bisa masak eta di imah. Ngan nuturkeun ieu tips basajan tur Anjeun bakal aya bewara nu éta gampang ti anjeun pikir!

Dina resep ieu, anjeun bakal manggihan yén pangaweruh ieu nu mere eta rasa husus Anjeun geus salawasna attributed ka hikmah Wétan loba gampang pikeun ngahontal ti sigana, healthier tur leuwih merenah ti anjeun ngalakukeun 'pernah bakal geus imagined. Acan mindeng urang ngadenge yen dahareun Cina nyaeta oily sarta kualitas malarat.


Salian kecap jeung hayam eces, anjeun bakal kedah kumpulkeun rupa-rupa bahan mana, nalika digabungkeun, méré rasa, tékstur jeung rasa tradisional hayam amis tur haseum jeung ciri Cina.

Ningali: saos gajih low kana ngaganti mayonnaise

Diajar kumaha nyiapkeun hayam di amis tur haseum Cina

recette du poulet sauce aigre-douce


bahan

  • Gurame 3 payudara hayam boneless (ngeunaan 600 g)
  • 1 cangkir cabé héjo (120 g)
  • 1 keureut cup nanas (150 g)
  • 2 leutik bawang dicincang
  • 1 séndok jahé bubuk (15 g)
  • 2 skinned cengkéh bodas
  • 1 séndok aci jagong (15 g)
  • 3 saos sendok kécap (45 ml)
  • 1 cangkir cai (250 ml)
  • endog 1
  • 2 sendok saos tomat (30 ml)
  • 1 cuka béas séndok (15 ml)
  • 2 sendok gula coklat (30 g)
  • 1 séndok uyah (15 g)
  • 2 sendok minyak nabati (30 ml)

Baca ogé: 2 resep cageur fajitas


siap-siapna

resep ayam jeung Cina

  • Kahiji, nyiapkeun saos teh. Dina skillet badag, jadi nambahan bahan handap: saos tomat, kecap, cai, cuka béas, gula coklat jeung uyah.
  • Cook leuwih panas sedeng, keur awas mun aduk sarta ngidinan cair ka menguap lalaunan dugi préparasi anjeun boga konsistensi of asin hiji.
  • Ayeuna nyiapkeun hayam: motong eta kitu kana batu tur rendang papak jeung bawang. Inget pikeun lakonan hal nu sarua jeung peppers héjo.
  • Lajeng ngawitan marinate hayam di campuran saos tomat, kecap, cai, cuka béas, gula coklat, uyah sarta endog. Ogé nambahkeun aci panungtungan jagong tur gaul ogé.
  • Dina pot minyak nabati, tumis potongan hayam marinated dugi browned dina dua sisi.
  • Paké grill atanapi pan sejen tur mimitian niupan up hayam jeung bawang, jahé, Bawang bodas sarta peppers héjo.
  • Tambahkeun nanas, ngurangan panas sarta simmer pikeun menit 2.
  • Tungtungna, tuang saos saméméhna disiapkeun; siap!

Sababaraha tips tambahan pikeun ngaronjatkeun bungbu

Bagian tina rusiah nyiapkeun resep hayam kieu amis tur haseum jeung Cina geus nengetan hususna ka dua elemen dasar pikeun meunangkeun rasa persiapan ieu: Kecap filem jeung kecap masak.

kecap

bahan ieu muterkeun hiji peran penting dina bungbu masakan Asia, sahingga sigana aneh mun ngabayangkeun hayam amis tur haseum ka Cina tanpa unsur ieu. Ku alatan éta, ulah skip tahapan marinade, anu baris méré rasa nikmat mun daging anjeun!

Nya kitu, sababaraha urang ogé nyarankeun nambahkeun mun marinade sambel WorcestershireTapi ka extent Lesser batan kecap.

Métode Cook

Pikeun malah masak tina piring anjeun, salawasna rencana pikeun cicing leuwih panas sedeng jeung make tutup a.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/poulet-sauce-aigre-douce-a-la-chinoise/