Nalika Zidane jadi mindahkeun paling mahal dina sajarah (July 2001) - video



Juli 2001. Real Madrid terus kawijakan na dipikawanoh salaku "Galacticos" ku belanja jumlah € 75 juta nepi ka luh Zinedine Zidane di Juventus bekasi. Hiji catetan mindahkeun wanoh pikeun pamaén bal. Dinten Lucas Hernandez ngagabung Bayern Munchen ngalawan euro 80 juta sarta henteu malah dina podium nu mindahkeun pangbadagna ...

► video More Téléfoot: http://bit.ly/TELEFOOT
► Ngalanggan ka saluran: http://bit.ly/ChaineTelefoot

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=Iyw4mbPNEOM