DRC: Pencét review Kinshasa Sabtu ieu, April 06 2019 - Afrika

- Dina tetep di Amérika Serikat, Felix Tshisekedi kungsi ngawawancara Jumaah Washington jeung Christine Lagarde, Ngatur Diréktur IMF. Dina menu, nu resumption gawé babarengan antara lembaga Bretton Woods jeung DRC, dibuktikeun ku média mucunghul keur sabtu minggu teh.

sinyalna patali warta Agénsi CONGOLAISE nu resumption gawé babarengan antara DRC jeung IMF. Nurutkeun kana buletin poéan éta Avenue des Marais, Présidén Républik, Félix-Antoine Tshilombo, dina Jumaah patepung Diréktur Eksekutif ti monetér internasional, Christine Lagarde. Dua sisi sapuk pikeun ngahanca kerjasama jeung tulisan IMF, ACP.

judulna mail KINSHASA: Gawé babarengan DRC revives IMF. Keur tri-mingguan, presiden, Félix-Antoine Tshisekedi, sarta Christine Lagarde, Diréktur Eksekutif ti lembaga Bretton Woods, sapuk kana markas Maret 5 sahiji lembaga di Washington jeung ngalereskeun Hubungan antara dua bagian, ditunda ti 2012.

7SUR7 nambihan yensanggeus bursa kalawan F. Tshisekedi, IMF mutuskeun pikeun ngahanca hungkul guna naekeun kerjasama jeung DRC. Diréktur Eksekutif ti monetér internasional, "IMF," Lagarde traded Jumaah April 05 2019 di Washington jeung kapala nagara Félix Antoine Tshisekedi Tshilombo, cicing di Amérika Serikat of America saprak 03 April.

Pikeun yakin 7SUR7, sanggeus séntral maranéhanana, bos ti IMF ngumumkeun hiji Inok tina ékonomi Congolese ngadegkeun kaunggulan na kelemahan pikeun kolaborasi anyar.

catetan AFRICA243.COM Tshisekedi F. na Christine Lagarde cocog pikeun resumption gawé babarengan antara DRC jeung IMF. Media ieu, sanggeus Présidén Républik, Kapala Nagara jeung Diréktur IMF sapuk pikeun ngahanca kerjasama DRC-IMF.

Kusabab anjog di AS Rebo, April 3 nu 5ème DRC Présidén patepung jeung sababaraha pajabat administrasi Trump, antara séjén Mike Pompeo Sekretaris AS Nagara.

ACTU30.INFO pikeun bagian na: Resumption gawé babarengan antara DRC jeung IMF Christine Lagarde ngabagéakeun. Maka kami bakal méré nasihat luyu jeung Mr. Présidén jeung pamaréntahanana. Teras we gé ningali lamun urang tiasa ngabantu finansial dina bentuk program, "ceuk Christine Lagarde.

CONGOPROFOND.NET nekenkeun yén IMF renews partnership na jeung DRC. Ieu saprak Désémber 2012 monetér internasional (IMF) anu ditunda kerjasama na jeung DRC handap kurangna transparansi di kontrak pertambangan antara Gecamines sarta sungut AS, ceuk media.

Kusabab digentos -na pikeun kapala Républik Démokratik Kongo, cemas mulangkeun alus hubungan antara mitra éksternal jeung nagara-Na, Felix Aom Tshisekedi di sela tina datangna ka Amérika Serikat, disilihtukeurkeun kalawan Christine Lagarde, Ngatur Diréktur IMF Jumaah April 05 2019.

Raymond Okeseleke / MMC


(ROL / Sumuhun)

Artikel ieu mimiti mecenghul di digital Kongo