Meiji nu booming Tréport. Sauran kana patronage ka saimbang anggaran

Eta tetep pikeun manggihan 350 000 € saimbang anggaran pikeun restorasi of darmaga ka. A panggero ka sponsor nu diawalan.


| Diédit on April 8 19 mun 9: 45

Gludug kudu dibenerkeun ku 2021.
booming kudu repaired ku 2021. © The informan Eu

August 17 2015. Éta 1 am lamun kargo 90 méter Rusia sapatemon masalah mékanis nalika anjeunna aya dina prosés maneuvering dina port of Tréport. The kaptén Lazurite téh bisa nyingkahan booming jeung isuk awal, warga manggihan liang jarak di boardwalk anu boga fungsi salaku pameupeus ombak di lawang tina palabuhan.

Ampir opat taun sanggeus kanyataan, restorasi of booming dina aya alusna dijalankeun.

Anggaran ampir réngsé

Pikeun nyirian peluncuran resmi ti langganan publik 29 Jumaah Maret nu pamangku kapentingan proyék gaduh apdet dina situs konstruksi. Lila dibahas di waktu antara komunitas béda nu teu accorded pentingna anu sarua, restorasi of darmaga téh leuwih ti kantos unanimously. " Biaya restorasi nyaeta $ 2,8 Juta tina €nyebutkeun ka Wapres sahiji departemén Seine-Maritim, Alain Bazille. Urang geus dikumpulkeun 2,5 Juta tina €, urang kakurangan 350 000 € mimitian gawé. »

Béda dijieun rounds mantuan motong cake kana sababaraha bagian: 900 000 € pikeun jabatan (boga port nu), 650 000 € kalayan asuransi kargo, 400 000 € pikeun kota Tréport sarta jumlah sarua keur Community of kotamadya di Dayeuh nu Ngadu'a. " Ieu acan bisa milih di anggaran "Sahadé Yves Derrien, Wapres tina CCVS jeung walikota di kota Eu.

anggaran geus kungsi réngsé lamun wewengkon ieu teu tungtungna relented.

patronage

Ngeusian jurang, pamilon proyék ngandelkeun sponsor. " Hiji perjangjian disaluyuan ku lima pausahaan ngeunaan wewengkon nepi ka 37 000 "Nyebutkeun Alain Bazille. A hambalan mimiti alus neruskeun.

Wawakil Kursi sahiji departemén di muatan tina budaya jeung warisan, Charlotte Masset henteu kakurangan alesan pikeun nyobaan pikeun narik investor swasta sejenna " Ku contributing ka ngaropea ieu téh mangrupa cara pikeun nembongkeun komitmen -na pikeun wewengkon jeung keur ngahubungkeun gambar na kalawan warisan penting jeung pariwisata lokal. Urang bisa nyebutkeun "booming ieu bit tungtungna milik". Ieu bener kira meunang-meunang. »

Sajaba ti pausahaan, warga nu diondang kana nyumbang kana restorasi of booming dina. Walikota Le Tréport, Jacques Laurent boga mamang teu ngeunaan partisipasi wargana " Ieu mangrupakeun tempat sajarah ti kotana deukeut haté ka rahayat. Kuring yakin yen loba baris nyumbang kana pembaharuan di booming dina. »

benefit pajeg

Salaku nyatet Charlotte Masset, sumbangan nawarkeun katuhu ka ngurangan pajak. Pikeun individu, éta bisa nepi ka 66% tina pajak panghasilan, 75% tina pajak on aset real estate. Pikeun usaha, éta ngeunaan ngurangan 60% tina tutulung ka dina wates of 5% tina pajak elehan.

Naon masih memotivasi donor paling berehan dina waktos asupna.

Pikeun nyumbang, mangga buka www.fondation-patrimoine.org/60129

Pangiriman Pikeun 2021

« Sakabéh studi anu dipigawé, Karya kudu ngamimitian dina awal taun 2020 "Confided Jacques Laurent, Walikota Tréport.
Wangunan 200 méter lila bakal ditumpes redone di azobé, a kai langka, kacida mantap nu bisa tahan asor tinggi di wewengkon éta.
Sedengkeun pikeun numpak, sakuduna ngukur 3 méter lega.
Pangiriman booming di diperkirakeun 2021.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actu.fr/normandie/treport_76711/restauration-lestacade-treport-lappel-mecenatpour-boucler-budget_22796907.html