Roger Milla: "The Japoma stadion kedah tega ngaran kuring ..." - O Kamerun

Urut kamulyaan bal di Kamerun urang nyarios kamari dina siaran wawancara dina radio nasional.

Heubeul 66 taun, Roger Milla ku nada solemn teu balik sabudeureun rungkun keur nunjukkeun kahayang pikeun ningali stadion Japoma mun ngaran na. "Japoma téh mimiti Desa kuring, urang wrote ka Présidén Républik pikeun tahap ieu ngaran kuring, aya geus tahap Mbappe Leppe di Douala, bakal boga teuing, abdi gaduh stadion dingaranan kuring, abdi ngawartoskeun kulawarga abdi, upami urang ngalakukeun teu nu di mah hirupna, bakal teu suka yen kajadian saatosna abdi. "udur Roger Milla .To ngelingan, anu stadion Japoma geus sakuduna dituju imah a hen keur nyepeng of tiasa 2021 Kamerun.

Pikeun Yahaya Idrissou

Maca deui IEUH