Socapalm Kamerun cabangna Socfin, dipasang untung net 11,3 miliar FCFA ngalawan 2018 10 2017 miliar



(Investasi dina Kamerun) - The Cameroonian Society korma (Socapalm), cabangna di rubbers Financial Luksemburg (Socfin), mintonkeun hasil dina 2018 naékna.

Mémang, nyebutkeun Socfin, cabangna na earned untung net 17,370 juta euro (11,3 miliar FCFA) dina 2018, ngalawan 15,707 juta (10,2 miliar FCFA) dina 2017. pintonan ieu luhur Socapalm éta bisa diprediksi sabab, dina satengah 2018 munggaran, pausahaan acan foresaw nu diobral di sakabéh produksina na.

Memang, stock tina minyak Socapalm korma atah keur diobral ngaronjat tina 16 481 30 ton dina Juni nepi 2017 30 959 ton 30 2018 Juni, paningkatan 87,8%.

Dina watesan elehan, anu Kamerun cabangna Socfin ngaleuwihan target sorangan, sakumaha inohong ieu mangrupa 100,450 juta (65,79 miliar FCFA) dina 2018, 62 miliar FCFA ngalawan mimitina rencanana.

produksi nyaeta Socapalm 135 642 2018 ton ngalawan 118 840 ton minyak palm atah di 2017. Ieu dina beungeut a 29 804 disebut hektar dewasa.

SA

Maca deui IEUH