Tesla Modél S sarta X pas mesin anyar pikeun naekeun otonom nu - PhonAndroid.com

Tesla Modél S sareng X baris geura-giru nampi motor listrik anu didasarkeun kana téknologi anu sarua kawas anu hadir dina Model 3. Tujuanana: pamakéan énérgi leuwih efisien sahingga otonomi anu leuwih saé. Dihaturkeun dina sababaraha puluhan kilométer diperkirakeun.

Tesla modél x
Tesla Modél X.

Tesla aya dina prosés nyiapkeun mesin anyar pikeun dilengkepan ku Model S sarta Model X, nyebutkeun média husus Electrek. Rujukan pikeun mesin anyar ieu geus dicirikeun dina apdet sofwer panganyarna pikeun dua kandaraan ieu.

Tesla bakal dipangaruhan ku Model 3 kanggo mesin Modél S jeung X anyar

Tesla bakal milih motor magnét permanén, téknologi anu parantos ngabuktikeun sorangan dina Modél 3. Kauntungan utama tina tipe mesin ieu dibandingkeun sareng motor induksi anu dilengkepan Modél S and X nyaéta gain otonomi anu diingkeun, salah sahiji kaunggulan sahiji Modél 3 anu ningalikeun 544 kilométer otonomi listrik (WLTP) kalayan kapasitas batréna tina 75 kWh.

Baca ogé: Ieu Tesla Modél S kalawan Autopilot dijalankeun dina 115 km / jam tanpa supir, dina pidéo

Beda dina konsumsi utamana di kota atanapi atanapi di panyalindungan, nalika mobil parantos dianggurkeun. Parobihan ieu mesin bisa ngabébaskeun puluhan tambahan kilométer ka Modél S sareng X, anu ayeuna sakedap hadé batan Modél 3 ku batré laér-gedé.

Jadwalna Tesla pikeun datangna mesin anyar ieu henteu acan terang. Electrek ngumumkeun yén éta tiasa lumangsung "Pisan geura-giru" nurutkeun sumber anu deukeut sareng koropakna. Ieu tiasa ngabantosan salah sahiji jualan Modél S na X, anu runtuhna dina satengah satengahna 2019, Tesla Modél 3 kana dollar 35 000 et pengumuman resmi Modél Y. meureun moal muhrim kana eta.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.phonandroid.com/tesla-model-s-et-x-bientot-de-nouveaux-moteurs-pour-booster-lautonomie.html