Internasional Pasanggiri Wuhan: Cina ketukan Kamerun, 1-0

Indomitable Lionesses battled Minggu ieu timnas pisan serius Cina. Yen ieu lawan sami anu dileupaskeun Lionesses di Piala Dunya panungtungan sahiji kategori di Kanada 2015. Pamaén sahiji palatih Djeumfa cicingeun ngaharepkeun dendam. Tapi masih mangrupa tim formidable anu di hareup.

Ngan hiji tujuan ieu damel di patepungan ieu. Na teu ngan éta Cameroonian. Wang Shanshan ngoleksi gawang di 40e leungeun menit tina kasalahan tina kiper Kamerun Ngo Ndom.

skor bakal tetep unchanged dugi ogé sanggeus game.

Kamerun: 1-Ngo Ndom ; 12-Claudine Meffometou, 11 Maria Aurelle Awona, 2-Christine Manie, 4-Yvonne Leuko ; 10-Jeannette Yango, 8-Raissa Feudjio, 20-Geneviève Ngo Mbeleck ; 7-Gabrielle Onguéné, 3-Nchout Ajara, 18-Henriette Aqaba.

Cina: 19-Bi Xiaolin ; 4-Lou Jiahui, Wu Haiyan 5, 8-Li Jiayue, 6-Liu Shanshan ; 7 Wang Shuang, Zhang Rui-20, 27-Yao Wei, Gu Yasha-17 ; 9-Yang Li, Wang Shanshan 11.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.camfoot.com/actualites/tournoi-international-de-wurzan-la-chine-bat-le-cameroun-1-0,29786.html