Hiji kacilakaan lalulintas ngabalukarkeun maot dua puluh urang

Hiji beus ti agénsi perjalanan Transcam Kribi pihak Senén isuk disababkeun kacilakaan ku colliding ku jet jumbo dina sumbu Edea-Kribi persis di Elogbatindi (kidul Kamerun).

Puing tina kacilakaan anu isuk April 8 2019 - newak Poto

Numutkeun panalungtikan pulisi awal elemen, transit beus umum, dina dewan nu aya ngeunaan tilu puluh urang, maneuvering ulah liang di lantai nalika anjeunna diasupkeun dina kontak jeung treuk nu, oncoming.

Di loka, kami geus diitung 19 maotna, bari hiji luka maot dina jalan di na pembuangan di rumah sakit régional Edea mana lianna luka dicandak tur dirojong langsung.

"Urang geus ngaidentifikasi sapuluh tatu, sahanteuna tilu téh dina kaayaan serius. hirup nyéta aub, "ceuk hiji sumber rumah sakit.

Awak geus disimpen di morgue sarta warta panganyarna, lalulintas ieu ditunda antara Edea na Kribi ieu dibuka deui, gaya kaamanan geus clearing jalan mana dampak kana kandaraan petunjuk kekerasan shock.

Sanggeus kacilakaan fatal dirékam isuk ieu ngalawan traktor a, agénsi angkutan perkotaan ieu bakal dijudulan euweuh toleransi, nurutkeun sumber deukeut Menteri Angkutan. Kaluaran Menteri Angkutan (Mintransports), Jean Ernest Ngalle Bibehe Massena diperkirakeun mutuskeun.

Catetan yén Mintransport whistles tungtung kacilakaan lalulintas dina jalan urang saprak kadatangan na di kapala mentri ieu. Urang apal yén anjeunna ngalaman dititah agénsi perjalanan 85 anu teu di ngadeg alus di Kamerun dina Maret 21 2019. Aya kénéh kirang ti saminggu, anjeunna diondang silih hormat kodeu raya. Bos Kamerun Angkutan éta yén sagala nu numpakan kandaraan bray ngebut bakal dihukum saluyu jeung peraturan nu aya.

warnings ieu katingalina mah anjog di Ceuli of Transcam, nu baris datangna pasti dina daptar hideung nya ku sangsi dina jam datang. "Ieu teu kahiji waktos Transcam ngabalukarkeun korban jiwa. Naha sanggeus jadi loba kasadaran, sarta terus maén kalawan nyawa manusa? "Lamun hiji klien miwarang pikeun cabang ieu.



Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/societe/1107285-cameroun-un-accident-de-circulation-entraine-la-mort-de-vingt-personnes