Unisport Haut-Nkam meunang win kadua





Ku cara ngagerakkeun ieu Minggu April 7 2019 di Limbe atas nama 13e poe kajawaraan Premiership bal, obor West dirékam meunangna kadua saprak mimiti musim soré ieu raray Astres Douala (2-1).

A win lempeng kadua anu lumangsung sanggeus kahiji lumangsung Rebo panungtungan (3-0) nyanghareup Fovu Baham. Sanajan meunangna 2e ieu Unisport Haut-Nkam tetep di zone beureum.


Dina patandingan séjén kami dirékam hasil di handap:

Uni 3 - 0 Dove

Naga 0- Kapas 0

PWD 1 - béntang 0 Anyar

Salaku Citatah 3 - 0 Eding

UMS 0 - 0 Yong Olahraga

Fox Stadion 1 - 0 Fovu Baham

Jet 0 - 1 TKC

Rodrigue Djengoue

Ngarasakeun database of leuwih 2 2 000 sarta datang:

Ningkatkeun pisibilitas anjeun dina tingkat nasional jeung internasional

Ngakibatkeun kampanye anjeun dina Internet, jaringan komunikasi panggedéna

Naekeun Usaha anjeun

Masangkeun Iklan anjeun ti 5 000 CFA

Kontak: 000 237 698 11 70 14 / 672 47 11 29

Surat: contact@lewouri.info




Maca deui IEUH