5 masarakat papisah di dunya | Lama Faché - video



Sapanjang sajarah, jalma geus meuntas wewengkon vast sabudeureun dunya pikeun ngadegkeun komunitas. Sababaraha di antarana malah geus jadi dayeuh badag ayeuna imah jutaan individu. Sanajan kitu, aya ogé sababaraha urang anu milih cicing di grup leutik nu saeutik dipikawanoh kiwari. komunitas ieu geus nangtung di test tina waktu ampir total katiisan. Di dieu Éta 5 komunitas paling papisah di dunya.
.
Ulah hilap ka ngalanggan anjeun: https://goo.gl/KOb7Ns
.
FB: https://www.facebook.com/lamafachetv/
.
Pikeun urusan hak cipta mangga ngirim surelek ka: [EMAIL PROTECTED]

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=n0BJ9dhdzrI